Babamı öldürmek istiyorum?

Merhaba arkadaşlar belki tepki duyacağım belki kizacaksiniz ama babam dan nefret ediyorum anneme sürekli eziyet ediyor 5 kardeşiz 3 kardeşim evli evde en küçük bir kız kardeşim ve ben kaldım nisanliyim bu gece olduğu gibi çoğu zaman hep bu sorunları yaşıyoruz annem 02.30 evi terk edecekti son an da gelen sesleri fark edip dışarı cikdik babam annemi eve sürüklüyor du bende koşarak babam yittin annem dn uzak dur diye bağırdım annem astım hastası ve üzüldüğü zaman nöbet geçiriyor nobetten sonra belli bir süre ya kolu eli ya da yüzünde felç meydana geliyor babam son zamanlarda kendini kaybetti bana silah bile doğrultu zamanında anlayacağınız yaşı ilerledikçe delirmeye başladı ben artık babamın annemi uzmesini istemiyorum annem boşanmak istemiyor çünkü babam evin üzerine kredi çekti bu ev bizim tek sığınağımız borç bitene kadar bir yere gidemeyiz annem babam yüzünden her gece ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum babam dan nefret ediyorum beni evden kovmakla nisanlimin ailesine yollamakla tehdit ediyor ben hemen giderim sorun yok ama geride annem ve kizkardesim var onları bırakamam bazen babamı öldürmek istiyorum nasıl öldüreceğim die düşünüyorum ve biz artık dayanamiyoruz bana çıkar bir yol söyleyin lütfen
Babamı öldürmek istiyorum?