Travmalarım var bundan kaynaklı yaş ilerledikçe uyku problemleri, stres, sinir patlamaları yaşıyorum. Aslında biri gerçekten beni deli etmedikçe sorun yok ama ne yazık ki iş yerinde ruh hastası kişiler var onlar bu işi çok iyi başarıyor.
Ben kendimi vererek hiç birşeyler yapamadım hep daldan dala alandan alana atladım durdum. Sınava tekrar girmek istiyorum ama bu durumda biraz zor oluyor odaklanamıyorum. Psikolojik olanları çözmek imkansız gibi bir şey yine de bunun için bir adım atacağım ama nasıl düzeltebilirim. Her olumsuz bir şey olduğunda ben yaşadığım şeylere dönüyorum. Fazlasıyla yorgunum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
plan yapmalısın kağıt kalem al kafandakileri oraya aktar
Sorun plan yapmakta değill işte uyamıyorum plana ya uykum oluyor ya kötü bir durum oluyor modum düşüyor sürekli bir şey çıkıyor
2 senedir 100 kere elime okumak için kitap aldım birini bile bitiremedim
plan yapıp şartlandırmalısın kendini bu iş bitmeden uyku yok gibi tabi her şeyden önce amacını belirle ne olmak istiyorsun ne iş yapacaksın tekneyi denize vurup hadi bismillah la olmuyor :D yön neresi :D
Veterinerlik ya da diş hekimliği ama bu hızla gidersem çok zor
o zaman biraz uykundan feragat etmelisin kan değerlerini falan kontrol ettir hatta biraz ufak spora başla
Yok çok uyuyamıyorum zaten çalışıyorum. Uykusuzluk sebebim çok ya da az uyumak değil 15 saat de uyusam kafam çok dolu olduğu için uyumamış gibiyim. Uyandığımda başım ağrıyor bedenim ağrıyor iş yerinde ufak ufak test çözüyorum ama dikkatim genel olarak çok kolay dağılıyor. Yani psikolojik olarak etki altında olduğum için bu benim başarımı da etkiliyor çok fazla bunu aşamıyorum da böyle dikkatimi nasıl vereceğim hiçbir fikrim yok
Spor da artık işe yaramıyor denedim 😅 zamanında da Taekwondo voleybol yüzme haftanın 6 günü antremandaydım anca kesti beni ama şu an o tempo çok zor
onlar varken ayaktaydın ama :D bence insan durgun oldukça durgunlaşma da artıyor :D hareket etmelisin cidden :D ama işte en başta dediğim o azim biraz da gaz desek yeridir :D o lazım :d
bi video arıyorum onu atıcam sana
isme takılma yani ygs lgs olayına :D hepsi aynı zaten :D şu çocuğu bi dinlemeni tavsiye ederim
link atamıyorum tabi :D youtube a
[VLOG] AĞIRSAĞLAM YGS - LYS TAKTİKLERİ!
yazarsan ulaşırsın :D
Ohoo bunun güncelleri de var gri koç falan 😂 ne ara spor yapayım haftanın 6 günü 7 ye kadar çalışıyorum zaten 😅
güncelleri var biliyorum ama bu biraz daha farklı :D at yarışında olduğunu hissetmen lazım lkfdjhgl tamam sporu es geçelim :D sen sınava göbekle girersin yapacak bir şey yok dfkljgdf
😂😂
Göbek dedin de aklıma geldi ben ders çalışırken 2 saate bir karnım guruldatacak kadar acıkıyorum ya
fdlgkjklg ben diyorum olacak olanlar belli :D neyse ya benim gibi balıketli sevenlerde var olsun lkdfjgdg
Yemekten başka mutlu eden bir şey yok napalım yani ölelim mi Allah Allah 😅 Ayrıca yemek yediğim halde 5 kilo vermişim 59 u gördüm sonunda zayıflarım daha spor çok şart değil benim bünye yakıyor çok dışarıdan yemedikçe
bünye yakıyor klsdfjhk boy kaçtı acaba :D
o zaman sen yemekle ödüllendir bir test kitabı biterse baklava falan lksdfgjdfl
167 zayıf değilim tamam ama normalim 😅
gayet iyi bence :D veteriner olda bizim şu kedilerin aşısını yap gözünü seveyim klfdjgdfg
Ahahah yaparız 😂 Veteriner kadar olmasam da baya bilgiliyim zaten bendede 4 adet evde kedi dışarıdakiler var köpekler var 😅
Bence de iyi 46 kilodan 68 i görünce bir şok etkisi yarattı ama olsun fnfj
68 bence güzel halindir ya kjfdshgjkdfghjk boyun var sonuçta :D 4 kedi mi klfdjg 2 tanesi yetiyor bize :D
Biri misafir ya gidecek sokağa iyileşmesini bekliyoruz. Vallahi 3 tanesi de kaplan gibiler evi işgal ettiler. Başka kedi gelince kediyi değil bizi dövüyorlar
seninkiler tekir galiba cins kediye bile zor dayanıyoruz :D tekir çok fena oluyor
Tabi tekir. Babaları Norveç orman kedisiydi anneleri Anadolu kedisi karışık. Bu iki çocuğu da bir değişik kız olan aynı cins kediler gibi mızmız tam bir prenses sosisi bile önce minik parçalara ayırır öyle her, diğeri evde kedi olduğuna dair tek varlığımız o da olmasa kedi sevemeyeceğiz, anne desen asabi henüz miyavladığını görmedim genelde hırlar söylenir. Ama ben bu hallerini daha çok seviyorum cins kediler bana sıkıcı geliyor. İlla hırpalayaral sevicem kıçını başını ısırıcam oda benle kavga edecek
aynen ya bende tekir seviyorum kollarım böyle kan akacak djfkghfdjkg :D ama şu an ki cins kediyi görsen sen de çok seversin :D
Yol artık ne kanı ya 😅 Bizde öyle şeyler olmaz olsa bile çok çok nadir işte yabancı kediler gelirse
Benim için fark etmez kedi kedidir sadece parayla alınmasına karşıyım
lksdjfgkldfhgkl kolundan akan çizik kanları :D tabi öyle ya aranda duygusal bağ oluşuyor zaten bir süre sonra
Sorununu net örneklerle anlattı yardım edebilelim
Konuşmak anlatmak istermisin