Cok mutsuz oluyorum bazen kendimle bas edemiyorum öneri fikir ne varsa istiyorum :( ?

Sevgili deyince aklıma sürekli ilgi göstericek biri geliyor. Ne yaparsa haber veren yemeğine kadar. Sürekli napıyosun diye soran biri. şu an sevgilim var. Öncesinde cok ilgi beklediğimden boğmustum, ayrılmıstık. Ama barıstık iki hafta oldu. Uyur uyanır mesaj atar. İsten eve evden ise genelde. Eve gelince haber verir. İse giderken haber verir. Pek karısmaz bana, arkadaslarından geri kalma git der. Arkadaslarımlayken mesaj atmaz rahat bırakır, dikkat et der sadece. Gün icinde de uyanınca bir süre sonra napıyosun derse der. Arada sesimi duymak ister. Müsait misin der arar. Sadece pazarları bos oluyor ve ayrı ilcelerdeyiz. Haftada bir iki haftada bir bulusuruz. bazen 3 hafta olduğu da oluyor tabi. Sizce bu iliskide bağlılık yok mu? Sürekli tık tık mesajlasmıyoruz yani. Kendim soğuk bir yapıdayım ve yalnızlığı seviyorum ama bu seni sevmediğim anlamına gelmiyor diyor. bir de hep evlilik amaclıydık biz, halâ da öyleyiz. Fazla dillendirme herkese diyor. Buna da bozuluyorum. Yorumlar mısınız. Napcam ben böyle cok ilgi bekliyorum hayatımdaki insanlardan :( ?
gayet normal bir iliski
değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yani az konusmak bağlılıkla bağdastırılmalı mı :( mesela izin isteme der , haber versen yeter der. Liseden samimi olduğum erkekler dısında konusmamı istemiyor. Gecen yemeğe gidicem dedim, sakıncası var mı dedim yok tabiki askim demis. ertesi gün gidiceğim zaman evden cikiyorum dedim. Nereye dedi. Yani unutmus. Ben buna sinirlendim ama belli etmedm. İnsanlık hali mi demeliyim. Olabilir mi boyle seyler?
Güncellemeler
+1 yıl
Normal değil diyenler nasıl olmalı ne yapmalıyım yazarlarsa sevinirimmm
Cok mutsuz oluyorum bazen kendimle bas edemiyorum öneri fikir ne varsa istiyorum :( ?