Kırmamak için uğraştıkça kırlıyor, üzmemek için uğraştıkça üzülüyorsak hata kimdedir?

Kırmamak için uğraştıkça kırlıyor, üzmemek için uğraştıkça üzülüyorsak hata kimdedir?

Hata bizdedir.
Neden bu kadar uğraşıyoruz ki? Gerçekten hakediyorlar mı bu davranışımızı, hayır. O yüzden kimseyi üzmeyim, kırmayım diye çabalamaya gerek yok. Üzmeyim, kırmayım derken yara alan biz oluyoruz. Çünkü içimizde kalıyor, anlatamıyoruz, açıklayamıyoruz, sadece içimizde üzüldüğümüzle kalıyoruz. Kendimize yazık ediyoruz.
Böyle diyorum ama akıllanmam bundan da eminim.
Kimsede. Kırmamak için uğraştıkça kırılmaya devam ediyorsak bu bizim hatalı olduğumuzu değil aksine hayatın tüm zorluklarına, insanların kötülüklerin rağmen iyi olmayı, iyi davranmayı seçmişiz demektir.
Kalp kıranın kalbini kırmak bir şeyleri düzeltmez veya bizi olduğumuzdan daha da iyi hissettirmez. Artık onlar gibi olup kötü olmayı seçmişiz demektir ki işte bu, yolun sonu çok karanlık bir yere gidiyor demek.
Kırmamak için uğraştığın kişi demek ki seni en çok ağır sözler söylemeye ve hareketler göstermeye iten kişidir bence. Yani sana öyle sözler söylüyor öyle hareketler gösteriyor ki sırf sevginden saygından imtina gösteriyorsun ama o hiç fark etmeden devam ediyor. Bu noktada kişi kendisine saygısından ya menzilden çıkacak ya da dişini tırnağını gösterip karşısındakine haddini belirleyecek.
Ben artık hiç uğraşmıyorum, eskiden kendimi paralardım bunun için. Şimdi bakıyorum kırılmış mı olur öyle deyip geçiyorum
Cevap
12Cevap
Bir şeyin üstüne ne kadar çok düşülürse o kadar kırılıyor. Bu yüzden kırılıyorsa kırılsın. Onun için bir tecrübe olur.
Bizde dir
Çünkü her geleni hayatımızın merkezine koydugumuz için 🙄
Hata insanın kendisindedir. kimseyi düşünmemeli
Bir şair abimizin de dediği gibi " ben hep bir köşede affettim insanları onların bile haberi olmadan."
En güzeli herkese ederi kadar değer vermekmis aman yok şimdi morali bozuk aman yok regl aman efendim zor bir süreçten geçiyor vs vs
Bu hayatta en büyük hata biri sana her kapıyı gösterdiğinde onun camına çiçek koymakmış.
Seviyorsan kendi icinde sev. Bir gün elbet biter ama ne zarar görürsün nede enayi yerine konulursun.
Hata içseldir. Çıkmaz yollara girip doğru yolu bulamamaya isyan etmek gibidir. Yolunu değiştir konumunu değiştir. Mantığını sistemi değiştir. Ne olursa olsun kendini kırma
Kırmamak için uğraşanda suç. Çünkü insanlar bu kadar düşünülmeyi hak etmiyor. Biraz önce kendi anam babamdan bana karşı gördüm bunu sözün somut versiyonunu. Ailen bile böyleyken diğer insanlardan görmemen imkansız
Sen kırmamak, üzmemek için uğraştıkça kaybeden taraf olacaksın hep bu döngü böyledir çünkü. Seni kıranı sende kır, üzeni sende üz. Emin ol iyi ki yapıyorum bunu diyeceksin.
Kendimizden. En iyisi mi kimseyle bir beklenti i inde olmamaktır. En büyük hatamız herkesi kendimiz gibi sanmanızdır. Madem öyle, ne herkes olsun hayatımızda, ne de kendimiz gibi sanalım...
Kırmamak için uğraşandadır, üzülendedir.
Yeri geldiğinde kıracaksın, yeri geldiğinde üzeceksin ki kimse seni aptal yerine koyamasın.
Artık ben deyistim beni kiranı kiriyorum eskisi gibi değilim uğraşmayacaksin artık benim gibi boş ver gitsin😂
Kasma o kadar, rahat ol, iki taraf da çok ekstradan efor sarf etmesin, doğal olun bakın ilişki ne tara gidiyor.
Kırmamak için uğraşmayın sadece kırmamayı öğrenin ama zorlandıkça uzak kalın kırmaktan. Hata her iki tarafında olabilir belki.
gerektiğinde kırıcaksınki oda üzülsün tek taraflı olmuyo
Karşı tarafta. karakterden ödün vermemek önemli bırak kırsınlar ajs
Bence üzmekten ve kırmaktan korkmamalıyız çünkü denedikçe kendimiz kırılıp üzülüyoruz
Hata kendimizde başkaları yerine kendimizi merkeze koymalıyız
Bu işi böyle yapmamak gerek. Hata kendi hareketlerimiz de tabi. Komple çekmek lazım.
Sen hatanın ta kendisisin kendini sev başkalarını merkezine koyma senden kıymetli hiç bir şey yok 🥰
Hata bizde, hayır demeyi, olmaz demeyi bilmeli gerekiyor. Böyle söylediğime bakma ben de yapamıyorum bunu, üzülen kırılan oluyorum hep
Sendedir kendine saygısı olmayanın kimseye olmas3 benim şahsi düşüncem
Hata bizdedir. Hak eden kırılmalı
Kötüler için yaşasın Cehennem
Hata bizdedir yeri geldiğinde kırmak gerek
Hata bizdedir acımasız olmalıyız kuranı kirmaliyiz
Çok yanlış yazdim özür dilerim kiranin kalbini kırarız yazacaktın
Beende bende beeendeeğğ
İyilik yapan bizde tabiki
Aynı dert bende de var kardeş...😔
Hata sende dostum
Bizde
Bende