Huzursuz hissettiğiniz zamanlarda, huzursuzluğunuzu nasıl geçiriyorsunuz?

Eğer her hangi bir konuda huzursuz hissediyorsa insan kendini o zaman ruhu istemiyormuş o şeyi.
Ve buna çok kez şahit oldum kendimde.
Bişeyi istiyorsam ve o kadar çok istememe rağmen hala huzursuz hissettiğimde vazgeçtiğim zaman huzursuzluğumda geçiyor.
Zaten huzursuz olunan bir şeyde yolunda gitmeyen ters bir şeyler vardır.
Diğer türlü insan neden huzursuz olsun ki..
Bu huzursuz ânda atıştırmalık bir şey arıyorum şeker namına. Baya bir sıkıntılı durum, rahatsız ediciliği hemen geçmeyen. Bir şeyler izlerim desem, izlediğim şeyden zevk almam. Bir şeyler okuyayım desem, okuduğum şeyden lezzet alamam.
Dediğim gibi tatlı ararım. 😅 Yoksa da üzülür, bu duyguyu yaşarım.🙄
Tatlı veya çikolata her kötü duyguya iyi geliyor zaten 😅 güzel taktik bence 😅
Bunun için gerçekten zaman geçmesi lazım üzerinden. O gün erken yatarım misal, gün içinde kendimi aile kalabalığı veya arkadaşlarımla oyalarım. Sabredip geçeceğine inanmak lazım.
Zamana bırakırım, en güzel çare bazen o oluyor
En güzeli bu sanırım. Zaten her şey olacağına varıyor
Rica ederim 🤗
Cevap
15Cevap
Biraz zamana bırakırım. Mücadeleden uzak dururum. O biraz beni rahatlatır.
Beni neyin huzursuz ettigini mutlaka bulurum oncelikle. Sonrasini cozumlemek ve normale donmek daha hizli oluyor benim icin. Bazı şeyler dinlerim, okurum ve cay içerim.😊Odagimi değiştiriyorum mutlaka.
Düşüncelerimi analiz eder duygularımı gözden geçirir sorunu bulurum, kökten çözmeye çalışırım. Huzursuz oturmaktansa rahat kafayla yaşamayı tercih edenlerdenim
Müzik dinlerim,
film izlerim,
resim yaparım,
elimden geldiğince aklımı başka işlerle ile meşgul ederim.
En geç 1 saat sonra normale dönüyorum 😎
Huzursuzsam neden neden böyleyim iyi olmak zorundayım yürüyüş yaparım ve en sevdiğim şey 🍫 çikolata beni mutlu eder müzik ruhun gıdasıdır hep derim bana iyi gelir
Boşveririm. Çünkü onunla yeterince mücadele vermişimdir. En sona huzursuzluk kalmışsa artık boşvermek daha mantıklı geliyor.
Huzursuz eden şeyi çözene kadar huzura kavuşamam. O şey her ne ise üstüne gitmeden rahat uyku yok bana.
Valla genellikle ölü taklidi yapıyorum. Bazen durup dururken içim daralıyor çünkü. Yapacak bir şey olmuyor.
Huzursuzlugumun nedenini bulup sorunu çözmeye çalışırım yakın bir arkadaşım var onunla konuşup dertleşirim
Dua ediyorum, müzik, kitap falan bunlar bana iyi geliyor. Bide video izlemeyi çok seviyorum, kafamı dağıtıyor.
Sebebi belli ise çözmeye çalışırım. Belli değil ise yürüyüş yapiyorum açık havada.
Zaman ile geçer ya. İçinden çıkamadığım bir problem ve sorun var ise de gider konuşurum.
Başka şeylerle uğraşırım takmamaya çalışırım.
Dua okumaya başlıyorum. Ayetel kürsi hergün okurum.
Direk kafamdaki konuyu araştırmaya başlarım kesinlikle zaten burcundan kaynaklı oglakim
Uyurum ben genelde her şeyin uyuyarak geçeceğine inandığımdan dolayı
Müzik dinlerim, kitap okurum, doğada yürüyüş yaparım kuş sesleri huzur verir dinlendirir beni
Huzursuzluğumun kaynağına iner onu şifalandırmaya çalışırım.
Düşünmemeye çalışırım arkadaşlarımla felan konuşurum Teo dinlerim kafamı dağıtmaya çalışırım
Huzursuz eden her ne ise çözüme kavuşturur rahat kafayla yaşamayı tercih ederim
Psikolojin bozuk psikiyatriste gitmelisin ki muhtemelen uyuyamıyorsundur da ilaçlarla geçer başka türlü biraz zaman alabilir
Sevdiğim veya merak ettiğim bir film izlerim. Ya da kafalara bakarım mutlaka aklımı meşgul edecek bir şey bulurum yoksa içim içimi yer
İyi insanlarla takılırım ya da bilinmeyen yerleri gezerim bir arkadaş eşliğinde
İçki içer, seks yapar sonra da uyurum her şeye birebir
uyurum gym giderim müzik dinlerim oyun oynarım bazen hiçbir şey yapmam banane
Hicbir şey yapmıyorum. Ağlıyorum
Ağla ağla açılırsın
Sevdiğim şeylere odaklanıyorum.
Bni huzursuz eden neyse o konuyu bulurum çözerim
Huzursuzluğuma neden olan şeyi anlamaya çalışırım.
üzerine gider çözmeye çalışırım
Ayaklarıma simli pembe ojelerimi sürerim
Allah’a sığınırım dua ederim🤲🏼
kavga ederim birileriyle sdfdfsf
Ömür bitecek bir gün bunu düşünüyorum
Sadece sabrediyorum ve ağlıyorum
Yasin okurum dua ederim gökyüzünü izlerim
Zaman diyip bekliyorum hep
Büyük biriyle sohbet birdee kahve 😏
Bir arkadaşımla konuşurum veya müzik dinlerim
geçmiyoki huzursuzluk bişi olcakmış gibi
Hemen dışarı çıkar kızları toplar ortamı kurarım