Malum, o zamanlarda agresif, sinirli, alıngan.. vs haller bazen erkekleri çok zorlayabiliyor.
Peki biz erkekler buna tahammül edip, katlanmak zorunda mıyız?

Malum, o zamanlarda agresif, sinirli, alıngan.. vs haller bazen erkekleri çok zorlayabiliyor.
Peki biz erkekler buna tahammül edip, katlanmak zorunda mıyız?

Zorunda mıyız demeyelim çünkü sonuçta sevdiğimiz bir insan değer verdiğimiz bir insan sağlık problemi biyolojik bir süreç siz de biliyorsunuz sağlıklılığın göstergesi doğurganlığını göstergesi dolayısıyla bu dönemlerde evet oluyor bu tip şeyler ama bunları bir tarafın alttan alarak belli bir süreçte atlatabilmesi daha sağlıklı olabilir evet oluyor ama çekmek sonra demeyelim de yaşanmışlıktan ötürü olabiliyor bunlar hiç sorun değil
Sevince çekiyor be insan... Bizimde çekilmez nelerimiz var kim bilir bizde bazen az odun öküz olmuyor değiliz :) Hele bir de öküzlük anı ile aylık hal aynı ana denk geldiğini düşün dinamit dolu oda:)
Kanka bu garilarin verimi çok düşük
Ayın 10 günü kapalılar
Bu da %33 verim kaybı demek
Kısacası %67 kapasite ile çalışıyorlar...
Hiç ekonomik değil bu garilar
Seviyor isek katlanıcük🙂
Cevap
7Cevap
Aşık olduğum kadına katlanırım sadece
Kadınlar bile katlanamıyorken erkeklerin katlanmasını beklemek saçmalık zaten
Duygularını etkileyebilir ama bunu şımarıklık yapıp kullanan da cok. O gün benden uzak olsun mümkünse.
Onlar bizim askerliğimizi vs vs cekmiyorsa bizde çekmek zorunda değiliz banane ya
Şu en sonuncu karikatürdeki tabancayı aliim ben….. yeter
Çekmiyorum ben öylesini çekemem direk yok hükmünde
her hallerını çekerken ıyı de bu hallerını mı çekmeyecegız ((: kadınların tarafındayım
bir tek ben mi öyle değilim?
Kim çekin diyor ki. d
Böyle olmuyom ben😒
yoo istemeyen gidebilir
aylık halleri olmayan birine erkeklere mesela ajsdfghfd
o zamaaan yapcak bişi yok
çok mu zor ayda bi kere karnını ovalamak battaniyeye sarmak çikolata vermek yaaaa :(
bişey dicem ama senin kız arkadaşların senin için hiçbişey yapmamışsa yanlış kızları seçmişsin
keşke olsa da ceksem adsasd
Bazıları bunu bahane eder.
çekme o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?