Aile & Toplum Artık kadınlar da Nafaka ödesin mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşitlik 🥳 Evet 😅 Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Artık kadınlar da Nafaka ödesin mi? Cevapla Kadın Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. ödeyebilirler bence evet 0 0 Yorumla
Ayşenurlu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% 1 yıl Bence odemesin erkek hiç evlenmemiş gibi hayatına devam edebilir ama kadın ölene kadar o izi taşıyacak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hangi izi ne iziİktisatla bağlantısı nedir bunun Yorumla Ayşenurlu34 1 yıl Bedenen ruhen yıpranmış oluyor. Nafaka şart. Yorumla Ayşenurlu34 1 yıl İktisat ne bilmiyorum evliyim Allah yuvamı bozmaz inşallah. Ama kadın çok yıpranıyor kötü bir evlilikte tabi parası olan kadın ve erkegeden psikolojisini bozduysa ödesin Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Param olsun öderim bu beni gururlandırır. iyi hissettirir bana güçlü hissederim😄 0 0 Yorumla
Cüneyd_Efendi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Evet ödemeli, kadın erkek eşitliğini savunanlar buna itiraz etmemeli 0 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır, ne alaka. Nafaka ödemek erkeğin görevi 💅🏻 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen de kocana ödersin o halde Yorumla Bay__İBNE 1 yıl Benim evlilik hakkım yok ki. 🤧 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Duruma bağlı bu. Aldatma varsa evet 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Nafaka kaldırılmalı tamamen. 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gerekiyor ise ödesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ödeyebilirler bence evet
Bence odemesin erkek hiç evlenmemiş gibi hayatına devam edebilir ama kadın ölene kadar o izi taşıyacak
Hangi izi ne izi
İktisatla bağlantısı nedir bunun
Bedenen ruhen yıpranmış oluyor. Nafaka şart.
İktisat ne bilmiyorum evliyim Allah yuvamı bozmaz inşallah. Ama kadın çok yıpranıyor kötü bir evlilikte tabi parası olan kadın ve erkegeden psikolojisini bozduysa ödesin
Param olsun öderim bu beni gururlandırır. iyi hissettirir bana güçlü hissederim😄
Evet ödemeli, kadın erkek eşitliğini savunanlar buna itiraz etmemeli
Hayır, ne alaka. Nafaka ödemek erkeğin görevi 💅🏻
Sen de kocana ödersin o halde
Benim evlilik hakkım yok ki. 🤧
Duruma bağlı bu. Aldatma varsa evet
evet eşitiz hani olacak o kadar
Nafaka kaldırılmalı tamamen.
Gerekiyor ise ödesin
Kesinlikle