Elini cebine götüren kadın profilini gördünüz mü?
Evet
Hayir
Düşünmem lazım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ödüyorum çalışan biri bunu yapmalı diye düşünüyorum Alman usülü sevmem ama ayıp geliyor bana. Atıyorum bugün yemek ısmarlamıştır kahve ya da tatlı bendendir. ya da bir daha ki buluşmada yemeği ısmarlayan ben olurum.
On koşul olarak mi yoksa akışına göre mi yedikten sonra genellikle hesabı ben odeyeyim demek daha mantıklı sanki. Öncesinde bunun hesabini yapma da Alman usulüne girer haklisin
Yemekler senden tatlılar benden demem tabii ki akışa göre. Yani önden onun pazarlığını yapmam kasaya gidip ben ödücem yemek için diyorum müsaade etmiyorsa hadi gel bi kahve içelim bi tatlı yiyelim derim altında kalmak istemem.
Bir arkadas yoruma düşünmesi yeterli demiş bence de müşterek hayat
Çalışıyorsa ödemeli çalışmıyorsa zor ödemesi
Haklısın anlayışa bağlı ama yine de bir erkek olarak çalışmayan veya çalıştığı halde yetmiyorsa parası bir erkek gurur yapar ki bu eşyanın tabiatına çok da uygun.
Bu durum da kadın anlayışlı olmalı zora sokmamalı karşı tarafı.
Haklısın ama duygular bazen mantığın önüne geçer. On görü cogu kişide çıkardığı sonucu öteler o an gitmek isterse bit yere gider ve sonu dusunmez
Yani haklısın herkes anlayışlı olmuyor
Maalesef resim atamıyorum xp için ama bunu anlatan güzel komik resim vardı. Psikolojik değinmek istemem duruma ama erkek kadına hayır diyemez zor duruma düşse de
Cevap
2Cevap
O ödemek istemişti ama ben izin vermemiştim. Öyle bir şeye yeltenmesi bile beni mutlu etmişti hiç beklemiyordum.
Hic mi beklemiyordun lafa takıldım ama guzel🙂
Dogru hareket anlayışlı bir davranış olmuş karsidanda
Öder. Ben de ödemek isterim ama bazı erkekler gurur yapiyo senin paran burada geçmez falan. Zorla bir şeyler alıyorum ben de
Haklısın aslında
Eğer en başta gel sana ısmarlayayım derse ödemem, ama tersi olursa tabii ki de elimi cebime atarım.
Peki sen diyor musun ben ismarlayayim baştan 😁
Ben ödüyorum ya ödetmek istemezlerse de mesela yemek senden tatlı benden o zaman felan derim ya da kahve benden gibi
Kahve tatlıdan pahalı bazı yerde alkışlıyorum seni 🤝👏
Öder , neden ödemesin?
Haklısın da güneş tutulması kadar nadir durum ama
Değil, size nadirler denk gelmiş nadir biriyseniz
Çevrem de öyle aslinda ama haklısın belki bana denk geldi. Yani bu olsun olmazsın demiyorum elbette ama genel kaninin tersine erkek hep öne atlar ondan belki cogu kadın için alışkanlık olmuş bu durum ama çoğunluk dedim herkes icin elbette demem
Evet ödeyebilir ve ödemeliler.
Cömert kadınları gördükçe hayata inancım daha da artıyor. Katılıyorum ustune basa basa yazdığın sozlere😊
Öder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar