Kadın zaten dişidir. yani ikisi aynı anlam olduğu için bir kadın kadın olarak geldiyse zaten kadındır dişi olmak demek fiziksel olarak dolgun olmak demek değildir yani kız olması cinsiyete bakılır yani. her kadın dişidir zaten. bazıları buna doğurganlık olarak da bakar.
1) Dişi olmak iyi mi yoksa kötü bir şey mi? Dişi olmak kötü bir şey değildir bence dişi olmak bir kadında zekanın, seksiliğin ve başarının bütünlemesidir. Dişil enerji tabiri bundan dolayı kullanılmakta...
2) Her kadın dişi olmak zorunda mı? Hayır her kadın dişi olmak zorunda değil. Toplum kadınlara birçok rol yüklüyor evinin hanımı olmak, çocuğun annesi olmak, ailenin "namuslu" kızı olmak, yeri geldiğinde çalışmak, yeri geldiğinde ev işi yapmak, ama tüm bunları yaparken de cazibesinden ödün vermeden kocasını elinde tutmak... Yok canım daha neler! Robot muyuz biz? Her kadın kendine bu kadar rol biçmek zorunda değil.
Çok güzel anlatmışsın amaa 😻 bana göre dişi olmak, kadın olarak hissettiğin her anı doya doya yaşamak. Çok düşünmeden. Akışına bırakarak. Ayrıntılı olarak ben sana daha sonra açıkliyim 😂♥️
Ne kadınlar ne erkekler bulundukları cinsiyetlere ait özellikleri sergilemek zorunda değillerdir. Modern çağda erkeksi kadın, kadınsı erkek olmak çok normal.
Tartışılır, herkes kendi tercihini yapar nu hayatta, dişilliği de erilliği de kadın kendi tercih eder, yargılama hakkına sahip değiliz. Ve ben hayatımda öyle kadınlar tanıdım ki çoğu erkekten daha delikanlı. Dışı kadın içi erkek adam
Benim (erkek olarak) kadının cinsel nesnem olması dişilik. Kadının da cinsel nesnesi erkek olduğuna göre, bunu eşde etmesinin aracı da dişilikse, evet.
Dişil olmasa da erkeğin cinsel nesnesi olabilşyor ayrıca.
Evet zorunda zaten erkek ortamı varr her erkeğin evine gidince eşi dişi olsun ister cilve yapsın naz yapsın ister. Erkek ortamında çıkıp evde de kadımla kanka gibi olacak halim yok