Annem odama girdiğinde bile fazlalık veya kirli bulamaz ortalıkta. 😃 Düzenli olmayı severim. Tek toza tahammülüm yok. Hele ki ortalıkta gezen çamaşıra.
Öncelikle böyle erkek pek bulunur bir şey değil gerçekten. Günümüz erkekleri sürekli arkasını toplayan birileri olduğu için hayatında, kişisel olarak böyle bir gelişim gösterememişler maalesef. Bu birazda ailenin verdiği eğitim ile alakalı. Çok ben kendimi bu konuda fazlası ile yetiştirebildiğimi düşünüyorum. Gerekirse kendi çamaşırımı, kendim yıkayabilirim.
Benim etrafımda var. Hatta bana ben kadar yakın. Çok titiz olmasa da temiz ve gayet düzenli. Yatağını toplar, odası düzenli, dolabında çamaşırları tertipli; çoraplarını sağa-sola atmaz, kirlileri kirli sepetine koyar; yedikten sonra tabağını makineye koyar vb. :)))
Çok az bulunan hint kumaşı desek daha doğru olur 🙂 Tam bi velînimet düzenli titiz erkek. kadını yormayan onu anlayan erkektir. Sorsan hepsi düzenli ama annelerine sormak gerekir
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok haklısın bir erkeği tanımak istiyorsak annesine ve evdeki tutumuna dikkat etmek gerek aynı eve girince aynı davranış bizi bekliyor olur
Yani etrafimda var bi kac tane. Iyi olabilir ama zorda olabilir bazen. Cünkü bu sefer senin düzen anlayisinla onun ki uymaya bilir. Onun titizlik anlayisi farkli olup sürekli her kücük detaya sinirleniyor olabilir sanada kendisine de hayati cekilmez hale getirebilir. Bazen vurdum duymazin biraz düzenlige dogru gideni iyidir :) cok fazla herseye burnunu sokmasin benim düzenimi kabul etsin ve ayak uydurmaya calissin yeterli benim icin hahah 😂
Genelde biz titiz ve düzenli erkeklere saygıdeğer hanımefendiler "bulunmaz Hint kumaşı" değil de, "sümsük, sünepe ve sıkıcı" diyorlar. 😊 Biz de onlara saygı duyuyoruz. 😊
Estağfırullah genellemek ne haddime. 😊 Bana genel görünen belki de küçük bir azınlıktır. 😊 Azınlığıyla çoğunluyla tüm hanımefendiler herşeyin en iyisine layıktır. 😊
kadınların isteği sayısız olduğundan adam onlardan kurtarsa da ne bileyim çulsuzdur, kısa boyludur. İlla ki bir noksanı olduğundan göze batar ve tercih edilmeyecektir