Evet Arkadaşlar Hint erkekleri Türk kızlarına takmış Bir tanesi mesaj attı bana prenses gibisin evlen falan dedi reddettim Ülkeme Dinime eleştiri yaptı o da Müslüman birde engel attım başkası istek attı yüzüne vurdum neden Hintli erkekler Türk kızlarına takmış dedim Alakası yok Rus kızları ile evleniyorlar dedi diğeri itiraf etti 😂
Türk kızlarına sesleniyorum lütfen şunlara yüz vermeyin Müslümansanız zaten Hindulara evlenmezsiniz Müslüman olmayan Türk kızları lütfen sizde onlara gelin gitmeyin komik olay ama yaşandı
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Günce
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir hint erkeğine bir kadın neden bakar ki ya kara kuru bişeyler fkkf
Bide bir tanesi reddettim Ülkeme Dinime eleştiri yaptı beyinsiz
Diğeri Rus kızları ile evleniyorlar dedi ama zaten onlar beyaz seviyor beyaz tenli kızlara yazıyorlar resmen yarış var
Hayır diğeri egolu uydurdum sanıyor madem öyle o niye bana istek attı demekki ilgilerini çekiyoruz yandık 🤷🏼
Hintler beyaz insanların şans getirdigine inaniyo o yüzden atmıştır sana
Yapıştı hakaret etti
Çok güzelsin diyor yapıştı hakaret ediyor illa evet dememi istiyor
Beyaz tenli değilmisin işte o yüzden
Bide saçım sarı boyalı biraz süslüyüm ama bundan değil diyor özümü sevmişmiş
Digeride Türk kızları bize kafayı taktı diyor ay bunlar ile uğraşıyorum komik ama 😂
Ben bilmiyom bu hintleri toplumda beyaz insan gelince hemen foto çekiyolar toplanıp
Evet ya eğer Hintli olsam esmer olsam ne üzücü
Burada çok Şükür öyle güzel çirkin ayrımı yok
Yaniiii
Şüpheli gibisin yaniii dedin😂
Bilmiyom psikoljim bozuk benim insanlarin yüzune bile bakmıyom
Neden be
3 kez sınava girdim yksye tam kazandım uzak üni çıktı rap yapmaya yöneldiğim için
Peki ne oldu
Rap yapıyom işte 20 yaşındayım sarkım tutunca ünlü olcam sahneye çıkcam o zaman mutlu olucam işt
İNŞALLAH Dert yapma o zaman 🙃
Amin knk sanada başarılar
Teşekkür ederim 🙃
👍
Bu arada merak ettim kaç yaşındasın ve hayatta istediklerini başardınmı üni falan
22 yaşındayım hala başarmadım
tamam
Ne yapalim hintli çingeneyi 🤢
Knk evleniyor kızlar ve kafayı takmışlar buraya
Öghk 🤢ne tarafa kusuyoruz🤮
Knka bana ne yazmış Türk kızı ona asılmış mesaj atmış çok inanmadım bence başka bişey var bu olayda öyle olsa bana neden istek atsın
G*tünden uyduruyor bence
Galiba beni egolu sandı ona niye Türk kızları ile evlenmek istiyor Hintliler dedim Rus kızları ile evleniyorlar dedi oysa ego için demedim gerçekten bir tanesi itiraf etti 😂