Kişilik & Karakter Site de kendini Hint kumaşı olarak gören var mi? gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor O nedir demeyin🤪 Güncellemeler1 yıl Güncelleme Güncellemeler1 yıl Gün. Site de kendini Hint kumaşı olarak gören var mi? Cevapla Nedir Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Pırlantayım ben. 1 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sen arşa çıktın barış 😂
Lvny_ Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Al biraz bilgilen ufkun genişlesin bak bedava 🤣🤣 0 20 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Bunlar uydurma şeyler 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Kim diyor bunu 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ben şehzade 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Hint fakiri olmasın o 🤣🤣 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Fabrikası benim diyorum 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Benim babamın fabrikası yoğkk 😭😭https://youtu.be/1pV9JMh36h0?si=UIjlN3ocmyktD1sm Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Ağlama lütfen 😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Bana mı vericen fabrikanı olurr 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sana zırnık yok 😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Elbet devran döner o zaman görüşürüz 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Mutlaka 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Bari fabrikada bir iş ver vicdansız 🏭👩🏻🏭 olayım 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Torpilin var mı 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Kötü kötü konuşturacak ki şimdi hesabım kapansın 😅😅 Yorumla Lvny_ +1 yıl Var var sarı vosvosdan torpilliyim 😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Haha sakin ol 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl Sakinim sakinim 😂😂 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Aferin 😂😂 Yorumla Lvny_ +1 yıl 🤦🏻♀️😅 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl 😅 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben kendimi galata kulesi gibi görüyorum. 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Tadilatı bitmeyen bir yersin yani 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet ben cumhurbaşkanı😂 0 3 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Hey Allahım cb kovalasin seni😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Yok ya 😂 gözümKIZarıyoo +1 yıl Korktun mu 😂
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok var emin ol 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Emin olmasam sormam knk Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Var ben😂😂 0 5 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sen mi 😂😂 Yorumla Allermes +1 yıl Aşkolsun ineğe tapanın kumaşıda bu oluyor napağ😅 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl İnekler ölmesin 😅😅😅 Yorumla Allermes +1 yıl Ölürse çarpılırsın hint laneti... Hade bakalım kes kesebilirsen kurban🤷♀️😅 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Tavuk var olmaz mi 🤗🤗 Yorumla
hayatyordubenibe Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yoh. 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Neyni Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben varım 🙃 0 3 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Seni biliyoruz artık 🤪 Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Korktum bi an unuttun dıye 😎 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Korkma unutulanlar unutanlari asla unutmazlar 😂😂 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl hepsi 0 9 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sen de dahil mi 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ben gormuyorum; essiz, nadide, elit bir insanim ben🤣 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Sana bakan var mı acaba varlığından haberi olan ya da 🤪😅😅 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 20 milyon insan var😮💨 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl İstanbul'da evet 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl istte bence daha fazla ardir o kdr multeci aldiniz sonucta🤔 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl O bizim sorunumuz sanane 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ozmn istanbuldan bahsetme 🤑 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl İyi tamam senin olsun hepsi 🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pırlantayım ben.
Sen arşa çıktın barış 😂
Al biraz bilgilen ufkun genişlesin bak bedava 🤣🤣
Bunlar uydurma şeyler 😂😂
Kim diyor bunu 😂
Ben şehzade 😂😂
Hint fakiri olmasın o 🤣🤣
Fabrikası benim diyorum 😂😂
Benim babamın fabrikası yoğkk 😭😭
https://youtu.be/1pV9JMh36h0?si=UIjlN3ocmyktD1sm
Ağlama lütfen 😂
Bana mı vericen fabrikanı olurr 😂😂
Sana zırnık yok 😂
Elbet devran döner o zaman görüşürüz 😂
Mutlaka 😂😂
Bari fabrikada bir iş ver vicdansız
🏭👩🏻🏭 olayım 😂😂
Torpilin var mı 😂😂
Kötü kötü konuşturacak ki şimdi hesabım kapansın 😅😅
Var var sarı vosvosdan torpilliyim 😂
Haha sakin ol 😂😂
Sakinim sakinim 😂😂
Aferin 😂😂
🤦🏻♀️😅
😅
Ben kendimi galata kulesi gibi görüyorum.
Tadilatı bitmeyen bir yersin yani 😂
evet ben cumhurbaşkanı😂
Hey Allahım cb kovalasin seni😂😂
Yok ya 😂
Korktun mu 😂
Çok var emin ol
Emin olmasam sormam knk
Var ben😂😂
Sen mi 😂😂
Aşkolsun ineğe tapanın kumaşıda bu oluyor napağ😅
İnekler ölmesin 😅😅😅
Ölürse çarpılırsın hint laneti... Hade bakalım kes kesebilirsen kurban🤷♀️😅