Etki altında kalacak yaşları çoktan geçtim. Bu saatten sonra birinin beni sözleriyle veya davranışları ile etki altında bırakması için ancak büyü falan yapması lazım. Artık anne ya da babamın söyledikleri bile benim için çok etkili şeyler değil. En önemlisi ve en değerlisi yine kendi düşüncelerim.
Bugünlere kimseden etkilenmeyerek geldik, bu yalnızlık onun alâmeti 😅😅
Şaka bir yana, objektif düşünmeye ve kaliteli muhalefete çok önem veriyorum. Konu ne olursa olsun yancılık ve fanatizmin her türüne uzağım. Sadece doğru ve iyi fikirlere odaklanmayı seviyorum.. #Hey! 🍀🍀
Birincil yakınlığa sahip insanların sözlerine dikkat ederim tesirleri olur bilmediğim bir konu ve güvendiğim biriyse onun yolundan giderim. Ama kendi cesaret edemediklerini yapamadıklarını ben daha başlamadan bidi bidi olarak yansitirlarsa babam olsa dinlemem gider tecrübe ederim
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır olmuyor. Bazı şeylerlerden ben kendim emin olasıya kadar, başkalarının dedikleri beni etkilemiyor. Ama uyarılarıda dikkate alıyorum mutlaka. Aklıma ilk düşen "acaba" da daha dikkatli oluyorum. Yani ne yapıyorsam, ne yaşıyorsam sadece kendi tercihlerimden dolayı yaşıyorum.
Öyle düşüncelerim olmadı bu yaşıma kadar. Yolun yarısına geldim gün itibari ile zaten. Bundan sonra da etki altına öyle girip el pençe duracak şeylerim olmaz. Sadece saygı ve sevgi çerçevesinde olur her şeyin benim. Başkalarının sözleri hayat felsefem olamaz. Sadece içlerinden cımbız ile ayırıp diğer parçaları birleştirip ona göre adapte olurum. Bildiğin yapboz gibi işte. Paçaları yerki yerine koyunca kendi alanımdaki etki alanına girerim. Hayata karşı çekingem yoktur.
En çok, hatta belki de tek umursamayacağım şey bu.. Ben zaten kendimi objektif olarak değerlendirip, eleştirebiliyorum hemen her konuda.. Bu yüzden pek takmıyorum ikinci bir lafı sözü..