Güzellik & Bakım Bakım yapmaya üşendiğiniz anlar oluyor mu? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Dün gece çok üşendiğim cildimi temizlemeden yaptım ve sabah vicdan azabı ile uyandım. Bakım yapmaya üşendiğiniz anlar oluyor mu? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Evet bazen bakım yapmaya üşendiğim anlarda oluyor 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. Gözümde filan makyaj varsa çıkarmadan uyumam kesinlikle sonra kirpiklerim zarar görüyor 0 2 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl Dün ben bu hatayı yaptım Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Bi daha yapma bence kirpikleri toparlamak zor oluyor Yorumla
morpinee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl bakım yaptığım üşendiğimden daha azdır öyle söyliyiim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok zor kesinlikle her dusta olmazsa olmaz clearmeb sampuanimla iki otuz1 cekerin sonra saclarimi biriyantin limon suyu 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Hayır üşenmem kendime saygısızlık yapmam 0 2 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl helal olsun :D Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Helallik istememiştim ama yine de sağol 😃 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Üşendiysem mutlaka daha güzel bir işim vardır 😄 0 2 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl hahah hiç böyle düşünmemiştim :D Yorumla tuba-sueda +1 yıl Canını sıkma keyfine bak 😄 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bazen oluyor da şu saç konusu yağlanıveriyor 0 0 Yorumla
iyikadınkaraborsa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Oluyor bazen ertelediğim şeyler 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla bir tek ona üşenmiyorum 0 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Oluyor ya, o hissi çok iyi bilenlerdenim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet bazen bakım yapmaya üşendiğim anlarda oluyor
Gözümde filan makyaj varsa çıkarmadan uyumam kesinlikle sonra kirpiklerim zarar görüyor
Dün ben bu hatayı yaptım
Bi daha yapma bence kirpikleri toparlamak zor oluyor
bakım yaptığım üşendiğimden daha azdır öyle söyliyiim
Cok zor kesinlikle her dusta olmazsa olmaz clearmeb sampuanimla iki otuz1 cekerin sonra saclarimi biriyantin limon suyu
Hayır üşenmem kendime saygısızlık yapmam
helal olsun :D
Helallik istememiştim ama yine de sağol 😃
Üşendiysem mutlaka daha güzel bir işim vardır 😄
hahah hiç böyle düşünmemiştim :D
Canını sıkma keyfine bak 😄
Bazen oluyor da şu saç konusu yağlanıveriyor
Oluyor bazen ertelediğim şeyler
Valla bir tek ona üşenmiyorum
Oluyor ya, o hissi çok iyi bilenlerdenim.
Bazen üşenirim ve o gün yapmam
Aradaaa
Bazen evet
Cok fazla evet
Bakım yapmam
Elimi yüzümü yıkarım sadece