Son zamanlarda aşırı hissizim. Dünya yansa kahvemi içip sakince izlerim gibi geliyor. Yaşamaktan korktuğum bir duygu yok aksine yaşayamamaktan korktuğum duygular var. Bu duygusuzluk sonsuz değildir umarım.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Ben genelde fazla korku yaşayan bir insan değilim, kaybedecek bir şeyler yoksa eğer.. Kendimle alakalı konularda da düşüncelerimi dışa vurma açısında bonkör davranırken, duygularımı dışa vurma konusunda pintiyim sanırım.. İnsanlarla kaygılarımı paylaşmamayı tercih ederim.. Beni korkutan bir duygu da elbette vardır.. Fakat aslında duygudan değil de o duygunun en güzel yerinde yara almasından korkuyoruz belki de.. Keyifli geceler..
Bazen uçsuz bucaksız bir güven duygusu alıyor beni. Yüzölçümü hakkında fikir sahibi değilsem dahi beni şaşırtacak derecede geniş bir alanda varlığını sürdürmesi endişe verici olabiliyor. Verdiğinden çok almasını bilen bi duygu nede olsa. Tekinsiz yerlere atmasından ürküyorum galiba 🙄
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet var. Alışmak. Aşk bir yana onu bir şekilde halledersin ama insan birine alıştığı zaman aşkı çok daha zor atlatıyor. Hem alışkanlık, hem aşk ikisi bir arada insana nefes aldırmıyor zaten.
Sanırım bağlanmak çünkü kendinden Ödün vermektir bağlanmak ben de bunu hiç yapmak istemiyorum hiç kimseye gereğinden fazla değer vermek istemiyorum kaybetme korkusu olsun istemiyorum o yüzden insanlara elimden geldiğince bağlanmamaya özen gösteriyorum bu eş olur arkadaş olur başka bir şey fark etmiyor mesafe insanları hiçbir zaman pişmanlık getirmez tam tersi faydası olur fazla yakınlığın getirdiği uzaklıktayım insanlara karşı Bu şekilde mutluyum 🌺
Sevmek galiba dünyanın en güzel hissi ve ayrıca en berbatı imkansız biliyorsun bazı şeyler ama kalp başka akıl başka söylüyor bende hep kalp akla açık ara fark atıyor sonunu bildiğin bir yolu neden yürür acaba insan benim gibi olanlar var mı böyle acaba 🤔🤔🤔🤔🤔