Yalnızlığa o kadar alıştım ki bir daha hayatıma nasıl birini alıcağımı hiç bilmiyorum?

Yalnız kalmaya tek başıma başıma buyruk olmaya o kadar alıştım bu durumdan o kadar mutluyum ki artık kendime ait bi konfor alanı oluşturdum ve hayatıma giricek olan adam bu alanıma ister istemez zamanla müdehale edicek veyahut beni değistirmek isteyecek ilişki için fedakarlıklar yapmam gerekicek diye işte tam olarak yalnızlıktan başta çok korkup geceleri ağlarken artık bu müdehaleye izin vermemek için o kadar seçiçi oldum ki kafam da süper ütopik efsane bi adam yarattım kesinlikle kimseyi beğenmiyorum iliski yaşayan arkadaslarimın hayatlari bana uzaktan cok yorucu gelmeye basladi sanki fark etmeden bi olgunlaşma bi aydınlanma yaşamış oldum bazen bu beni tedirgin de etmiyor değil kimseyi istememe seçici olma halim daha dogrusu ne istediğimden artık emin olmam bi noktada insanlara karşi bi kibir küçümsemeye dönüştü diyebilirim bu durumu nasıl bi orta yola sokabilirim bilemiyorum çunku daha oncesinde reddedildim geri döndüğumde istenilmedim hoşlandım karşılık bulamadım ama Şu an kafam o kadar rahat ki şimdi de problemim artık o kadar dolmusum zamanimda yıpranmısim ki önünü almadığım bi kibire dönüstu ne yapmalıyım biraz akıl almak istiyorum
Yalnızlığa o kadar alıştım ki bir daha hayatıma nasıl birini alıcağımı hiç bilmiyorum?