Henüz hala gencim ve genç olsam da bu hissiyat ara ara olmuştu. Olma sebebi de, bazı yaşadığım hayal kırıkları yüzünden kendimi sağlığımı etkileyecek boyutta üzüp yıpratmamdı. Keşke yapmasaydım diyorum şu an bakınca çünkü o aylarımı kendime zindan ederek geçirdim. Çıkıp dışarı gezebilirdim, sosyal etkinliklere katılabilirdim ne bileyim işte beni mutlu edecek şeyler yapabilirdim ama yapmadım. Ama geçti artık o zamanlar, hala daha çok gencim ve en azından kötü de olsa bu tecrübe oldu bana ondan artık elimden geldiğince beni yoran, üzen ve kıran durumlardan veya kişilerden uzak durup sınırımı çizmeyi iyi biliyorum.
Ben sanırım yaşadığımı 3 aydır hissedebiliyorum 23 yaşındayım ve okul çağında iki çocuğum var iki senedir ayrıldım şimdi 3 aylık Bi ilişkim var ve bana çok değer verdiğini hissedebiliyorum çocuklarımla kabul ettiğini söylüyor evlenip ayrılmış bir kadınla bekar bir erkek olur mu bilmem ama biz birbirimizi seviyoruz diyebilirim en azından bunu hissedebiliyorum şimdi diyeceksiniz ki dalga geçiyodur seninle falan ama dalga geçecek olsa uzak mesafeden biri ile mi dalga geçer diye düşünüyorum ben şimdiye kadar tatmadığım duyguları onunla yaşıyorum tek mesaji aptal gibi aksama kadar sırıtabiliyo Allah bizi bizden ayırmasın
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Hayır hiç olmadı. O kadar güzel bir gençliğim oldu ki.. Doya doya yaşadım. Her anım, her günüm ayrı bir muhteşemdi. Üzüldüğüm, ağladığım, zor zamanlarım da oldu. Ama bu zamanları beraber atlattığım muhteşem arkadaşlarım vardı. Onlarla ne günlerimiz oldu. Lisede yazdığım günlüğümü okuyorum. Allah'ım ne gülmüşük beraber. Her yazmaya başlarken "bugün yine çok güldük" diyerek başlamışım. Her anın tadını çıkardım. Üzgünsemde o günü kendime zehir etmezdim. Bu yüzden boşa yaşamışım diyemem. Ben dolu dolu yaşadım.
Hep hissediyorum ki.. Şöyle geriye dönüp baktığımda belki 1-2 yılı ayırabilirim.. Onun dışında çok çalkantılı zamanlar geçirdim.. Birçok badireler atlattım.. Hep bir aksiyon, sürekli bir macera.. Olumsuz anlamda tabi.. Tam feraha erdim derken bir tane daha..
Hayallerim çok farklıydı da, işte.. Böyle olmasaydı keşke diyorum bazen.. Hayırlısı diyorum yine de.. Olması gerekiyormuş, olmuş.. :)
Ben gençliğini doğru dürüst yaşayamadım, biraz maddi sıkıntılardan dolayı biraz çevresel, çalışmak zorundaydım. Allah var ailem beni düşünüyorlar ama onların üzülmesi onların maddi sıkıntılar çekmesi beni de üzüyor.
Yaşamaya çalışıyorum. Hafta içi sabah 6da uyanıp akşam 6da eve gelince. Geri kalan hafta sonuna ne kadar aktivite sığdırılabiliyorsa kendimce, keyfimce o kadar yaşayabiliyorum.