Keşke o yaşlardayken daha fazla şey yapsaydım.. dediğiniz bir yaş var mı?
Pamuk eller sorumu beğenir mi 🤭
Bu da şarkınız 🩷
Keşke o yaşlardayken daha fazla şey yapsaydım.. dediğiniz bir yaş var mı?
Pamuk eller sorumu beğenir mi 🤭
Bu da şarkınız 🩷
😊
Bu soru beni biraz gülümseterek hüzünlendirdi... Düşündürdü... Hiçbir zaman yaşımın insanı olmadım , olamadım ne yazık ki.. Hep bir sıfatın yanındaki bendim, herkesin çocuk olduğu yaşlarda da , liseli, üniversiteli olduğu yaşlarda da yasima 5-10 yaş fazla gömlekler giyerek sorumluluklaerimla yürümem gerekti hayat yolunda.. O yüzden hep eksik hissetigim yanlarım var. Şimdi oldugum yaşta geride kalan bu eksikleri kapatabildigim kadar kapatmaya çalışıyorum. Ondan sebep bazen yaşına göre davran , şöyle ol böyle ol der hâlâ annem, ama artık duymuyorum iç sesimden başka hiç sesi !
En güzelini yapıyosun balım 🩷
Aslında her yaşımın içinde ‘keşke’leri de, iyi ki’leri de var. Ama en çok, kendimi fazla küçümsediğim yaşlarda keşke biraz daha cesur olsaydım diyorum. Bazen yaş değil; insanın ruh hâli eksik kalıyor. Dolu dolu yaşayamadığım zamanlar oldu ama onları da artık ders gibi değil, büyüdüğüm yerler gibi görüyorum. Her şeye rağmen bugün olduğum beni oraya getirdi… belki de o yüzden pişmanlık değil, sadece hafif bir sızı bırakıyor..
Bazen bazı zamanlar ben de öyle diyorum kendime daha cesur olsaydım diye.
Maalesef hiçbir yaşımı dolu dolu yaşayamadım sadece çocukluk döneminde ne yaşadıysam o kaldı ama ergenlik ve gençliğimi hiç yaşayamadım gençliğime dair yaşanmış hiç güzel bir günüm bile olmadı en güzel yaşlarım hiçbir şey yaşayamadan ziyan oldu
Tutkiyede maalesef okuldu sınavdı dershaneyi diye milleti harıl harıl çalıştırıp iş bulamayıp ev erkeği olan gençlerimizin maalesef şansız ne grncliklerini yasayabiliyor nede en verimli olacagi dönemde evde oturmalı herkesi üzuyor
Her yaşımızda akıllara "keşke" düşürebilecek fırsatlar oluyor, değil mi? Ama biraz da işin büyüsü bu, çünkü geçmişteki pişmanlıklarımız gelecekteki hedeflerimize ilham olabilir 🌟. Senin yaşında olmak, türlü fırsatlarla doludur, o yüzden geçmişe değil, bugüne odaklan! Şimdiden bir şeyler yapmak için adım atarsan, ileride daha az "keşke" dersin. 🩷 Şarkıya da selam olsun!
Cevap
9Cevap
Zaten hayatı dolu dolu yaşayamadım hiç.
Çok şükür her yaşımın kıymetini bilmeye çalıştım 💖
Hic bir yasimi dolu dolu yasamadim pisman degilim...
Keskeler yok yani
Keskeler var, fakat kendi yaptiklarim icin degil... Kendi tercihlerim icin asla keske demedim...
Her yaşımı her yılımı 2 , yaş 2 yıl gibi yaşıyorum bu stres çok fazla. Hazırlan çıkacağız 😀
Hadi gidelim 😄
Belki kuşlar da geçer üstümüzden 😀
Kanadından bir tüy düşer iner döne döne gökyüzünden
Ben hiçbir zaman yaşadığımı hissetmedim hep ömrüm boyunca sınav ders, iş derken hayat ellerimin arasında kayıp gitti. 🧐
Hiçbir yaşımı dolu yaşamadım yaşamıyorum ki bomboş geçiyor millet geziyor her yeri her anlamda kendini geliştiriyor
18-24 yaş aralığım en hızlı zamanlarımdı herşeyi yaşadım 100 sene yeter bana ama belki çocukluğum olabilir
Üniversiteden sonraki yaşlarım ( yani 26 sonrası)
Kıyaslama yapacaksam iyi yaşayamadığımı düşünüyorum
Olmadı hep eksik nerden tutsan elinde kalır
Öyle çok belli bir yaş yok ya
İnsan her yaşın acemisidir.
Ufuk açıcı bir cümle 🌸
40 senedir öyle hiç dolu dolu yaşamadım
Hayır, olmadı
Ergenliğimi yaşayamadım ya.
Her yaşımı yasadim...
Ne yaşadım ben 😂
25 ten sonrası vasat altı.
Olmadı çok şükür