Sizin var mı?🤷♀️👒

Mahşerdeki hesap ayrı. O zaten oradaki yetkililer ile görülecek. Başka yere bırakmak yerine zamanında hesap sorma taraftarıyım. Tabi imkanım var ise. İmkan yoksa da kesinlikle ileride bir zamanda olur. Bence herkes te bunu yapar. Fırsatını bulan intikam alır. Yok öyle aciz insanların işi falan. Fırsat bulamayanların sözü bu.
Mahşere bıraktığım hesaplar var tabi ki.. Aslında hakkımı haram ettiğim insan sayısı sınırlıdır ama elbette var.. Bazen dünyanın adalet sistemi bizim lehimize olmuyor.. İnsanların cezasını bu dünyada bulmasını isteriz fakat bulmayan da oluyor.. İşte böyle durumlarda tanrının adaletine sığınıyoruz.. İlahi gücün adaleti sağlaması ciddi anlamda insana huzur veriyor.. Eninde sonunda o insanlarla yüz yüze gelmek ve gözlerimizin içine baktıkları zaman ifademizi görmeleri paha biçilemez.. Keyifli geceler..
Cok severim Gökhan Türkmen🥰
O anli öfkemle bıraktıklarım olmuştur belki. Şimdi düşününce hiç yok büyük kırgınlıklarım. Her insan bir şeyler götürürken çok daha iyilerini bıraktı hep bana.
Yok. Mahşere falan bırakmam. Burada yüzüne söylerim ben. Onu mahşeri düşünüp de hiç keyfimi kaçıramsm. Ne olacaksa burada olsun isterim hep. Hele daha güzel şeyler için ümidimi hiç kaybetmiyorum… 🤗😃😎
Cevap
7Cevap
Benim var. Çünkü hesap verecek olanlar diğer tarafa gittiler. Burada hesap sorma hakkım kalmadı.
Mahşerlik hesabım yok lanet okuduğum hesabım var ne olduğu ne olacağı umrumda değil benden uzak olsun
Kendi hesabımı kendim kesebilecek kapasitedeyim
Mahşere inanmam, burada hesabı keserim.
Var tabi, ordaki hesabıma eft olsun.
Aman yok. Bi de mahşerde yüzlerini görmeyeyim
yok herkesin işi rats gitsin
Benim yok kalmadı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?