Ben bir dönemler alıngan biriydim ama öyle böyle değil, biri bir şey söylese hemen kafama dank ederdi. Çok takılırdım. Neyse ki üzerine giderek aşmayı başardım kafam rahat artık. Olumlu telkinler geliştirmeye başlayınca o halden eser kalmıyor

Ben bir dönemler alıngan biriydim ama öyle böyle değil, biri bir şey söylese hemen kafama dank ederdi. Çok takılırdım. Neyse ki üzerine giderek aşmayı başardım kafam rahat artık. Olumlu telkinler geliştirmeye başlayınca o halden eser kalmıyor

İnsan bazı dönemlerde kendini fazlası ile duygusal hissedebiliyor. İşte bu dönemlerde olur olmaz herhangi bir şeye alınganlık gösterebiliyor. Şimdi yok hiç alınganlık yapmam diyemem. Ben her insan gibi bazı dönemlerde alıngan olabiliyorum ister istemez elbette.
Hayır benim alınganlığım yok hiç bir şekilde ama eskiden çok vardı maalesef ama şu an için hiç bir alınganlığım kalmadı. mesela insanlar soğuk davrandığı zaman eskiden olsa yani bana özel mi davrandı diye düşünürdüm ama şu an için ise hiç bir şekilde umursamıyorum ben. çünkü alınganlığım yok
Ben de öyleydm en ufak bir kelime bile bir insanı ne kadar incitebilir kimse bunun farknda degl herkesn zarif ve nezaketli olmasinı da bekleyemeyz dogal olarak daha sonra kelimeleri ve baskalarının dediklerini çok da içsellestirip kisişellestirmemeyi ögrendm ve artk kafam daha rahat
Olumlama meditasyonları çok etkili oluyor. 1-2 hafta boyunca en az 20 dakika olumlama meditasyonları yapınca zihin frekansı değişiyor. Olumsuz düşünceler tuzla buz olmaya başlıyor
Hangi kanalları dinliyorsn
Mistik yol
https://youtu.be/oIK1DGvk2U4
Cevap
2Cevap
Yok alıngan değilim. Laf değdirmesi hiç işlemez bana 😄
Birisi iftira atarsa alınırım. Onu ortaya çıkarıp yüzüne vurana kadar sesimi çıkarmam.
Nasıl bir telkinmiş o?
Ben değerliyim, ben sevgiyim, ben çiçeğim böceğim cart curt 😄 Youtube’da meditasyonlar var. Dinledikten sonra zihin yeniden programlanıyor artık kafadan geçen negatif düşüncelere izin vermemeye başlıyor, geçse bile dışarı yansıması zor oluyor
Bende olmuyor o ben ister istemez negatifim
Kardeş meditasyon odak gerektiren bir iş. Bütün konsantrasyonunu ana vermeye çalışacaksın. Negatif düşüncelerin geçmesi çok normal. O düşünceleri kabul edince yok oluyorlar ve zihnin savunma mekanizması yeniden yapılanmaya başlıyor
Ewwt bazen
Var aşırı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?