Arkadaşlar. Köydeyim evdeyim iş yok okul yok. Çok bunaldım. İş bulamıyorum birkaç yere başvuru yaptım çıkmadı bakalım diğerleri çıkacak mı onları bekliyorum. Açıktan üniversite okuyorum. İki yıllık stajı var. Babam vefat etti. Staj yaparsam sigorta başlangıcı olduğu an maaş düşecek. Staj yapmazssam mezun olamam. Polislik istiyorum ne yapacağım şaşırdım.
Çok yanlızım, bunaldım, para yok , keyif yok kafam karışık ne yapacağım şaşırdım
Çok yanlızım, bunaldım, para yok , keyif yok kafam karışık ne yapacağım şaşırdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bahçeniz var mı? Toprakla uğraş iyi gelir.
Yazın bol bol uğraşıyoruz zaten bıktım usandım ben.
İntihar a doğru gidiyorum
Neler ekiyorsunuz biraz anlat 😬😅
Saçmalama ölmenin neresi güzel sonra cin olup adam çarpmakla uğraşırsın 😬yaşın küçük anladığım kadarıyla çok güzel hayatın olabilir bu senin elinde mücadeleci ol.
21 yaşındayim.
Çay topluyoruz yazın.
Bağ bahçe işlerini annem yapıyor.
Ben ağır işleri yapıyorum
🤣🤣🤣🤣
Cennettesin desene ☺️
Ama cidden bıktım
İş yok güç yok çalışmak istiyorum
Başla bir yerden öyleyse
Başvuru yaptım bekliyor kimisi çıkmadı
İlkbaharda geldi. Şimdi iş çok olur😬
Gel yardıma 🤣
Gelim yövmiyeyle çalışırım 🥺😂
İki güne kaçarsın 🤣🤣🤣🤣
Kaçmam niye kaçım para kazandıktan sonra 😬
Dışardan her şey hoş geliyor 😅
Köy hayatı bana hoş geliyor artık.
Köy hayatı çok güzel de iş yok güç yok arkadaş yok bisye yok insanın canı daralıyor
Okula gitmen lazım
Para yok ki.
Hem kazanamadim 340 puan aldım Akdeniz üniversitesi gastronomi istiyordum olmadı
Çalışıp tekrar girmeyi dene öyleyse hemen pes etmişsin
4 kere girdim 🤣🤣🤣
Bu yıl polisligi zorlayacagim
Hadi inş yolun açık olsun☺️🙋♀️
Sen bile pes ettin hahaha
Yine de sağol
Pes etmedim 😬Ben sadece bu genç yaşında böyle düşünmene üzüldüm. Çok şanslısın öyle bir yerde doğduğun için senin tek kurtuluşun iyi bir okul kazanıp okumak bunun için çok çalışman lazım herkes senin yolundan geçmiştir. Zorlukla elde edilenin kıymeti daha fazla olur. Başarı bu şekilde elde edilir. Lütfen çalış polis ol ben gurur duyarım.
Çok sağol.
Babam vefat etti. Bir işe başladığım gibi bana düşen maaş hissesi komple silinecek. O yüzden daimi bir iş bulmak istiyorum. Aileme karşı biraz soğuk biriyim evden vs çok bunldim durmak istemiyorum. Onlara da yük olmak istemiyorum. O aldığım yüksek puan ile bir bölüme godebilirdim ama çok para lazım yük olmak istemedim. Çünkü kendimi sevilmeyevek değersiz bir insan olarka görüyorum. Kimse benim için bişey yapmasin.
Çocukluk hayalim polis olmak. Çok sportif biriyim de derslerde çok başarılı birisi değilim maalesef.
Polisliği kazanırsam 2 yıl yatılı hiç para harcamadan okul okurum bu çok güzel bişey. Sonra yoluma bakarım
Başın sağolsun.🥺Bak yoluna 🥺