Ben artık dayanamıyorum sürekli düşünmekten böyle olacağını bilemezdim keşke zamanı geriye alma gibi bir şansım olsaydı o gün ona cevap vermezdim şu an kalbimi yaran acıya katlanmazdım hayattan zevk alamıyorum sosyal medyayı aktif kullanırdım aylardır hiçbir şey atmıyorum içimden gelmiyor unutamıyorum sürekli içimden ölsem ölsem diyorum ama onu da yapamıyorum korkuyorum beni istemiyor artık sanırım memleketi de ırak bu kadar uzak memleketi olan biri bir de ailem ıraklı olduğunu duyunca bana kızıyor bana bir çare yol gösterin?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Millet elin erkeğini kızını nasıl unutamıyor anlamıyorum hayatın dört dörtlük hiç derdin para konusunu vs düşünmüyor musun
Bir sürü erkek var her çeşit alışkanlık sadece takma
Aşık olmuşsan bu acı zordur seni anlamaya çalışıyorum... ne dense yarari olmayacak , çekeceksin bunu geçene kadar. Sana tavsiyem dikkatini farklı yönlere çek.
Abi o mu var etti seni ya onun yok etmesine Izin veriyosun kadinin kendine biraz saygisi olucak ya ee mk yoksa yok tamam sevgi kolay bisey degil ama yolun basindasin daha kendini hayatini tek bir insana yûkleme
hayat bu acısıyla tatlısıyla güzeldir yaşadığın yoğun duygulara takılma olması gereken oluruna varır elinden geleni yaptıktan sonrasına pişman olma
Bunca çektiğin acı bir insan için mi?
Yanlış anlama arkadaşım dalga geçmiyorum asla. O acıyı iyi bilirim. Ama kendini harab etmeni şahsen seni tanımıyor olsam da istemem. Yardımcı olmamı ister misin?
Nasıl olacaksın ki
Şimdi baştan hikayeyi kısaca anlatabilir misin? Bir çözüm yolu bulabiliriz sana.
Şöyle diyeyim Kendi girdi hayatıma ilk başta hiç hoşlanmıyordum ama aramızda ki ilişki bittikten sonra ona bağımlı oldum ciddiyim anlamıyorum 6 aydır aklımdan çıkmıyor lütfen bana bir tavsiye ver
Bak arkadaşım, tavsiyelerim şöyle olacak. İlişki bittikten sonra böyle hissetmen çok normal bir kere. Bunu kabul etmelisin. Ve gün içinde bu konuyu dillendirmemeli, uzun uzun onu düşünmemelisin. Ve Iraklı diyorsun, emin ol aranızdaki sevgi bile o kültürel farktan dolayı oluşacak sorunları çözemeyecekti. Ayrıca kendinle hiç ilgilenmediğini düşünüyorum. Çünkü kendiyle yeteri kadar ilgilenen kimse başka birine bu kadar bağımlı olmuyor. O yüzden iç sesine cevap verip depresif depresif kütük gibi yaşamak yerine ayağa kalkıp hayata karışacaksın. İç sesine çok cevap vermeyeceksin. Tabi ki tamamen unutmayacaksın, ara ara özlem bastıracak, gözün dolacak normal o kadarı. Ama şu da bir gerçek ki hayat devam ediyor. Gerçekten ayrılmanız gerekmeseydi ayrılmazdınız. Hiçbir hadise boşuna gerçekleşmiyor. Sen bu esnada yeni şeyler öğreneceksin, çalışmıyorsan işe başlayacaksın. Kendine birşeyler katacaksın. Unutmayacaksın belki, ama artık sana etki etmeyecek hatıralar anılarvn
Teşekkür ederim o kadar yazmışsın iyi kalpli birisin ama şurayı çözemedim kültürel fark olayı oranın kültürüyle ne farkı var ki Türkiyenin
Arkadaşım Iraklı insanların aile yapısı bizimki ile pek bir değil. Bunu Irak belgeselleri vb izlersen bile anlarsın. Kaldı ki o ülkelerde dini baskı çok fazla bak farkındaysan dindarlık demedim. O yüzden sıkıntı yaşatırdı size. Bu arada ilişki sanal mıydı?
Aynı şehirdeyiz 😣 yine de çok teşekkür ederim zahmet ettin
Estağfurullah ne demek. Siz daha iyi olun da gerisi önemli değil. Benzer bir sıkıntıyı yaşadığım için çok iyi anlayabiliyorum. Hayatta her şey her his her fikir geliyor, geçiyor ve gidiyor. Şu an bir daha başkasını sevemeyecekmişsiniz gibi gelebilir gayet normal ama o hisse aldanmayın. Sizi güzel günler bekliyor. Bu ilişkiden edindiğiniz tecrübeler işinize yarayacak
Boş yapma
Şimdi ben sana küfür etsem suçlu olurum demi
Yahu bir erkek için kendini mahvediyorsun bilmem farkında mısın?
Hakkında hayırlısı olsun soran arkadaşım. Her şey gibi hissettiklerin de gelip geçecek
Bir de ıraklı
Elimden bişe gelmiyor tavsiye ver tecrüben varsa sevgili konusunda :(
Tek tavsiyem bu kadar üzülme demek olur:)