Arkadaşlar merhaba. ben şarkı dinlemeyi çok seviyorum ve odamda kulaklığımla şarkı dinliyorum hep. babam falan odaya gelip napıyosun diyor, şarkı dinliyorum dediğimde ne dinliyorsun deyip dinlediğime bakıyor. annem de yapıyor bunu. hep böyle. bir kere mutfağa su içmeye gittim çıkarken babamla karşılaştık telefonu sırf belimin hizasında tuttuğum için anneme kızına sahip çık böyle tuttu telefonu demiş. yani cidden bıktım artık tamam hakları falan ama güvenmiyorlarsa direkt söylesinler cidden bıktım bu ne ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beter Türk ailesi serisinden bir aileyle karşı karşıyayız.
bıktım artık.
Takmaman gerek açık açık ne anlam arıyorsunuz derim ben olsam
dediğimde surat asıyorlar gerçekten bunaldım artık. ders çalışıyorum diye kapımı kapattığım an çalmadan içeri dalıyorlar, kapıyı kapalı görmeleri bile yetiyor.
Ayıp yaptiklari
Benim daha beter saat basi kontrol
Kimle konusuyosam dinlerler burunlarini sokarlar bide
Yememe icmeme karisirlar disari ciktigimda saatim vardir
Herseye takintili kuskucudurlar
Kucumsurler
Bunlar dost mu düşman mı :)
bize travmadan başka bir şey yaşatmıyorlar : )
Olsun hiç değilse ne yapmayacağımızı öğrenmiş oluyoruz :)
sana güvenmiyorlar ama neden böyleler ki güvenlerini kıracak bişey mi yaptın
hayır yapmadım ki. sadece bir arkadaşımla küfürlü bir konuşmamız olmuştu onu gördüler o kadar. ama ablam benim yaşlarımda erkeklerle çok konuşuyormuş, ondan sanırım. ama sıkıyor cidden. abime falan yapmıyorlar, bana yapıyorlar.
Sende bir süre telefonla ilgilenme kitap vs oku geceleri telefonla oyna ters pskoloji yap 1 hafta sonra herşey yolına girer
yapıyorum. ki derslerime de çalışıyorum, kitap da okuyorum yine değişmiyor. odamın kapısını kapalı gördükleri an çalmadan içeri dalıyorlar.
Benimkilerde öylr en son fırçaladım hele babam çaaaat diye açıyo giriyo nörüyooonn diyo 😂 En son bastım fırçayı sanki içerde kadın pazarlıyoz içeri bir girişi var narkotik şube gibi 😂
ya valla ya 😂😂😂 tam üzerimi değiştiriyorum babam geliyo valla bıktım
Kapıyı kilitlesek bu seferde içerde mast vs yaptığımızı düşünürler. Aile ile yaşamak zor gerçekten 26 yaşında hala ailemle yaşıyorum gel birde bana sor çektiğim çileyi 😒 En iyisi maddi özgürlüğe kavuşmak ve kendi evimizi kurmak
ayynen öyle. ben de çıkmayı çok istiyorum ayrı eve ama zor biraz.
yaş kaç
burdan söylesem soru silinir xd
ahahahaah
18-2
Ailen izin vermez o zaman :)
neye
ayrı eve çıkmana
vermezler, üniversitede nereyi kazanırsam orada yanıma geleceklerini söylüyorlar : )
hahahahaha senin ailen baya baya takıntılı
aşırı, beni evlendirmeyeceklerini falan söylüyorlar. sevgilimin olma yaşı bile üniversiteyi bitirdikten sonra.
yaa şimdi öyle söylerler ama sen 18 e girince kendi bildiğini okursun yine merak etme onlar gözdağı vermeye çalışıyolar sana
Birileri ile konuştuğunu düşünüyorlar sanirim
bilmiyorum ki. ablam erkeklerle çok konuşuyormuş benim yaşımdayken beni onunla kıyaslıyorlar. bıktım artık.
Anladım odanda dinle ve odanın kapısını kitle ve bir yerden sonra aile ile yaşamak büyük sorun ya
Aynısını bende yaşıyorum
artık psikolojik sorunlarım doğmaya başladı ya, senin de öyle mi?
Neden bu şekilde davrandıklarını sorman gerekiyor
Oda abartı ya
cidden psikolojimi bozdular ya yeter
Haklısın valla