Var öyle tipler. Özellikle kız görünce hemen değişip, yanın da seni ezmeye çalışanlar.
Bir kere denk geldim böyle bir olaya, 5 6 kişiyiz kız erkek karışık. Bir arkadaş kızı görünce işte hepimizi ezmeye çalıştı felan, kız çocukluk arkadaşımız biliyor bizide. Elemanın haberi yok tabi. Neyse bu saçma sapan konuşunca haliyle biz de ona bütün eksikliklerini yüzüne vurunca kalkıp gitmek zorun da kaldi.
Kısasa kısas. Birini görünce şımarıp arkadaş dediğini ezersen ezerler.
Beni tanıyan bilen biri ozellikle benim oldugum ortamda asla beni küçük düşürücü sözler sarf etmez. Böyle bir hata yapan sonuçlarına katlanacagini bilir. Etkiye tepki veririm fakat onun yaptığını misli ile ona iade ederim. Ettiğikilucuk düşürücü sözler için bin pişman olur. Ve hayatımdan da çıkmış olur.
Sözünü tamamlayamadan sustururum. Kimsenin benimle ilgili bu şekilde konuşmaya hakkı yok, asla da izin vermem. Aklını alırım beni küçük düşürmeye çalışanın.
Şöyle bir huyum var egosu yüksek ve yanlış tavırda olan insanların saçma egolarını alçaltmasını çok iyi biliyorum çokda seviyorum bu bana yapılmamışsa bile ortamdaki her hangi başka bir insana yapılırsa sevmediğim bir insan da olabilir yine de ona haddini bildirmek için sessiz kalamam küfür etmeden de şiddet uygulamadan da çok güzel ders verilebilir O yüzden kimseden kendinizi üstün görmeyin zira hepiniz bir parça çarşafa sarılıp toprağın dibini göreceksiniz ne bu kibir !!
Beni kendi kibri ve egosu ile küçük görüp aşsagilayan herkese haddini bildiririm kimsenin kimseden üstünlüğü yok gereken cevabı verir yerin dihine sokarım adamı herkes konuşması yapması gerektiği kadar hareket etmeli fazlası hem çevreye hem kendine zarar verir haddini asanin egosunu alçaltmayi bilirim susmam susturmam bu sefer ben onu küçük düşürürum kendi karakteri ile
Hiç karşılaşmadım hatta şunu bile duyuyorum benimle konuşurken fazlasıyla özen gösteriyorlar kelimelerine. Duruşum mizacım verdiğim cevaplar bana bir söz söylediklerinde ne duyacaklarını tahmin ettirdikleri için. Daha çok taktir ediliyorum
Ben de onu küçük düşürürüm eğer yapamıyorsan da başka yollara başvururum en sevmediğim şeydir birisini insan içinde aşağılamak ben bu yüzden çok kişiyle konuşmaz oldum