Herkes kendisini bir halt saniyor bu hayatta oysa oynaya baksalar ne kadar siradan olduklarini görecekler demistim yani bunu diyorum arada Cokta kalabalik bir ortamdi etraf buz kesti birkac dakika ama hak ediyorlar
Hakaret etmek bana göre değil. Sırf canını yakmak vb. için konuşmam. Gerçek düşüncelerim neyse onları söylerim. Sevdiğim biriyse ve görmezden gelemeyeceğim kadar beni rahatsız etmiyorsa susup mesafemi korurum ama sınırlarımı fazla zorluyorsa ve özellikle de nötr olduğum ya da sevmediğim biriyse "gerçek" bildiklerimi yüzüne ağır şekilde vurabilirim.
Küfretmem ama tavırlarımla küfürden ağır etkiler yaratabilirim: "Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim yüzümdeki o iplemez gülüş senin gelmişini geçmişini tatmin eder."
kibarca hakaret olmaz. anlamaz ki karşında ki nasıl anlasın? mesela ben burada ki sapıklara direkt bodoslama dalıyorum. yönetimde ha bire beni uyarıyor. ulen beni uyarıyorsun? o sapık ile ilgilen. hatun hesabı açmış doğru veya yalan... küfür ediyor. bizde karşılık veriyoruz. anamıza söven kadının ya da her ne haltsa. onun küfürü kabak gibi duruyor.
Ama bu iş böyle olmaz ki, lafı inceden sokma olayı basma kalıp işlemez, o an o duruma ne yakışırsa onu söylemen gerek ve bunu genelde çok yaparım. Bu sebeple işte şöyle bir lafım var şuraya ekliyeyim falan diyemeyeceğim
Aslında susmak verilecek en büyük cevaptır. Psikolajik baskı türünün en iyi örneğidir. ve susan kişiye acayip zevk verir.. Karşı taraf daha bir delirir. .
kibarca hakaret edilmez ama bir taktik söyliğim , bu dediğin insanlar senin şahsın üzerinden iğneleme , laf gönderme , dalga geçebilirler. Bunlara gülüp , seviyorum lan seni gibi önemseyici cümlelerle , önem veriyormuş gibi davranıp , sana işi düşünce yok diyebilirsin
ben çoğunca iyi laf soktuğum için hakarete pek gerek duymam :) :) ama o konuda en güzeli bence Kemal Sunal filmleri ;) sinirlenen adamın cümlesi; Şimdi ananı laciverte boyadım :)))))
kültür birikimin ve öğrendiklerin hakarete gerek duymadan laf sokmanı sağlıyor üstelik argo kullanmadan istediğin hakareti edebiliyorsun. sevdiğim bir alan. küfür -hakaret etmeyi sevmediğim için işime yarıyor
Ben 1 kez lafı dolandırmak uyarmayi sonra devam ederse yol vermeyi daha cazip buluyorum 1 şans vermek o kişinin seni kaybettiğini anlayınca büyüklüğünü gösterir 😎😇
Bu arada bı tarafına nazar boncuğu takmani tavsiye ederim 41 yaşında gibi durmuyorsun ( bı ara bişey ismarlarsin belki 😂💐 askintilik yapmıyorum bir iltifat olarak kabul et )
sitede ilk kez hakaret içeren bir sözcük yazmam hasebiyle, sistem tarafından o sözcüğün canım şekline büründüğünü de bu soruyla öğrenmiş oldum, demek ki şu zamana kadar kimseye g... zekalı dememişim :)
Insanlara hakaret etmem bir insana ve kendime edilmesini iğrenç karşılarım saka ile dahi olsa etmem kaldıramam da. bu kelime olmasa daha iyi aslında o derece nefret ediyorum. Çok kötü bir şey. Sınır olurum acayip parçalayasın gelir en ufak hakaret edeni bile. Duymak istemem.
Çok kibar laf sokmuş :D teşekkürler paylaşımınız için :P ben laf sokarken temel anlamı kullanırım yanlış anladınız efenim falan der geri çekilirim ama laf yerine ulaşmıştır :D
Lafımı esirgemem, içimden geleni söylerim. Hakaret edeceksemde kibarcasına bakmam. Düz dalarım haha. Hakedene hakettiğini vereceksin. Çünkü bundan anlıyor bazıları
En İyi Cevaplar