senin kadar boş bir insan görmedim
daha neleeerr
Bir hayvan sana hayvanat bahçesinde tükürünce ne yaparsın? Güler, geçersin...
Aynısını yap, hiç cevap vermeden gül ve geç... Çünkü ne desen boş, ne hayvanat bahçesindeki hayvanlar anlar dediğini ne de bencilliği, bilgisinden yüksek insanlar anlar seni... Gül ve geç... "Bir de pişkin pişkin sırıtıyor" diyenlere de, gül geç aynı mantığın insanları hepsi...
öyle insanlar her yer de var.bir ara bende de böyle birşey söz konusu olmus idi.tamam haklısınız özür diliyorum..evet evet evet evet dedim ve öylece susturdum:)) dert etme.arada böyle meslek hataları olabilir.karşıda ki odun olupta hosgörüşü degilse senin kabahatinde degil.
ilginç..
ne olursa olsun insan yanlış yapabilir, aşağılanmaya tahammül edemem...
ama suç bendeyse ve işimle ilgili bir hata yaptığım için amirim tarafından eleştiriliyorsam çok sinirlenirim içim içimi yer ama suçlu olduğum için sesimi çıkartmayabilirm ama buda bana iyi bir ders olur bir daha deyim yerinde ise 4 4 lük olmaya çalışırım.
susmak ;korkmak demek değildir yada sinmek hiç değildir. susmak anlayana okkalı bir tokattır aslında.sivrisinek saz muhabbeti .salla gitsin
Cevap
15Cevap
Önce hakaret edene bakarım insan mı diye. Sonra lafa bakarım laf mı diye. Sonra cüzdanıma bakarım para var mı diye. Sonra tekrar bakarım insan mı diye. Sonra sağıma bakarım araç var mı diye. Ardından soluma bakarım bir şey var mı diye. Sonra bilmiyorum. Bilmiyorum işte. :D
haketmedim bir hakaretse lafı yerine gonderir arkamı donerim .büyüksede ona gore laf söylerim..o kişi ne benim annem ne babam o yuzden susup geri cekilmem...
kimin ettiğine ve haklı olma derecesine bağlı.ailemden biriyse küserim konuşmam. yakın arkadaşımsa şakaya vurdurur ben de ona hakaret ederim sadece arkadaşımsa önce uyarır sonra döverim tanımadığım biriyse direkt döverim amirim ise selamımı sabahımı keser işime bakar iş dışında da ölsem görüşmem.
:) olece dınlerım bakarım suratına ıcımdekı ses ona saydırır durur :d sag elımın kontrolu bende olmadıgı ıcın ne olcagını kesteremıyorum
Susmak en büyük cevaptır. Susarım ne de olsa insan neyse karsısındakını de öyle görürmüş. Öyleyse en büyük cevap susmaktır susarak cevabımı net bir sekılde vermıs tepkımı ortaya koymus olurum ;)
=)) basit biri desene :)))) susarak dalarım bende ilk vuran kaazanır ne de olsa :))
gelimm dövelim walla saçını basnı yolalım =))
Susarım. Hala devam ediyorsa karşılığını fazlasıyla alır.
"Evet çok büyük haksızlık var bu konuda türünü değiştirmelisin bence" derdim.
Ya da o an aklıma ne gelirse, eleştiriye sesimi çıkartmam fakat kişiliğimi gelen hakareti asla kabul etmem.
içli bir insan olduğum için özellikle değer verdiklerim ağır konuşursa çok zoruma gider.ama haklı da olsam tepki veremem.onun dışında ağzım pistir,damarıma basılırsa kendime laf ettirmem.terbiyesizleşirim.iş hayatı farklıdır.sabırlı olmak şart.
Yüzüme karşı yapılan hakarette sessiz kalmam, hiç sevmediğim şeydir.Tanımadığım biriyse kavga sebebi.Herkes edebini bilecek.
Cesareti olan var ise bende varım .
Ne olursa olsun kendini ezdirme ayıp etmiş, Üzüldügün şeye bak,
Söylenene bakarım söz mü diye, söyleyene bakarım adam mı diye. Gıcık olursam kavga çıkar.
Sevdiğim insan ise üzülürüm tepki vermem.
Sevmediğim insanı ciddiye almam tepki vermem.
Yani tepkisiz kalırım.
geldiği makamları haketmeyen, sonradan görme , sığ insan modeli.. en doğrusu muhattap olmamak
önce kafa sonra da ardı ardına sağ ve sollu yumruklar
karsligini alalrdi edebli br sekilde laf altinda kalamam arkads:)kabaligida sevmem
Yaşıtlarımdan biri etse güler geçerim, büyükler ettiğinde mahcup olurum.
0_0 Bence döv
ayıp etmiş ama bu kızda :)
adresini ver teknikerin ben bi el atayım .. :)
Hmmz sen ona laf söylemedin ya ben ona yanıyorum
derecesine bağlı ne dediğine göre değişir
önemsemem ki :)))
saol derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar