Ben küfüre hiç alınmam hatta komik gelir biraz hoşuma da gider 😂 ama hakarete gelemem. Az önce tiktok canlı yayındaydım birisini misafir isteği ile aldım bana "S/ikdir ur/uzbu gaahpe" dedi gülmekten öldüm 😂😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
hakarete gelemem derken eleştiri ve sinsiliğe. Ama durduk yere küfür eden insanlar bana çok komik geliyo 😂
küfür eden insanları ciddiye almadığım için direk "he he" der geçerim, bir insan mantıklı bir şey bile söylüyor olsa küfür etmeden konuşamıyorsa insanlar onu ciddiye alıp dinlemediğinde sinirlenmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Önce bi konuşmayı öğren sonra derdini anlat diyesim geliyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yemin ederim bana kfr eden kızlara bayılıyorum aşırı hoşuma gidiyor hicde zoruma gitmiyor owrspu ccugu demeleri falan beni baya tahrik ediyor acayip hoşuma gidiyor
Görüs sahibi sen bugune kadar bu dünyaya gelmiş geçmiş en şe**refsiz, en p**ezevenk, en adi, ennn or**ospuevladı i**bnenin önde gidenisin. P**İÇ KURUSU 😂
oha ya mahvettin beni ama ben özellikle owrspu ccugu lafina bitiyorum sadece istediğini de bana içini dok peki başka kızlarda bana owrspu ccugu diyo hep saten çok kfr eden oluyo demekki harbi owrspu ccguyum kabul etmelimyim böyle olduğumu😍
ya yapma zaafım var inan yalvarasım geliyo zaten ama of istifamı kabul etmiyorsan bana sovebilirsin ben hakiki owrspu ccguyum sence hep böylemi olmam lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
küfür eden insanları ciddiye almadığım için direk "he he" der geçerim, bir insan mantıklı bir şey bile söylüyor olsa küfür etmeden konuşamıyorsa insanlar onu ciddiye alıp dinlemediğinde sinirlenmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Önce bi konuşmayı öğren sonra derdini anlat diyesim geliyor.
yemin ederim bana kfr eden kızlara bayılıyorum aşırı hoşuma gidiyor hicde zoruma gitmiyor owrspu ccugu demeleri falan beni baya tahrik ediyor acayip hoşuma gidiyor
Anan**ın a**mına bacağımı s*okayım orrrr**osssspuu çocuuuu hahdjakjsjw
lan gece gece mahvetcen beni zaafım var kfr edilmesine off s. kicem gee gece fena oldum lan
bayıldım resmen sen awq lan sana 😍
owrspu cvcugmuyum ben peki gerçekten😍
soran niye kfr ediyon çocuğa buldun tabi kerizi soruyon stresini atiyon az ka. sar değilsin bu adam owrspu ccugumu o. c diyorsun 😂🤣
yalanfilan09 sus seni gidi p**zevenk 😂😂😂
Görüş sahibi o**rodpu çocuğusun sen tabi gerçekten i**bne evladı sjsjdkan
soran bitirdin beni nerden söyledim zafimi fena oldum peki ne kadar owrspu ccguyum ne derece?
ahaha adam harbi tam owrspu ccugu oldu 😂
ıımı00 sen nesin orul orul orsbskdb bana sataşmayın bu gece herkese küfür ederim bak
Görüs sahibi sen bugune kadar bu dünyaya gelmiş geçmiş en şe**refsiz, en p**ezevenk, en adi, ennn or**ospuevladı i**bnenin önde gidenisin. P**İÇ KURUSU
😂
oha ya mahvettin beni ama ben özellikle owrspu ccugu lafina bitiyorum sadece istediğini de bana içini dok peki başka kızlarda bana owrspu ccugu diyo hep saten çok kfr eden oluyo demekki harbi owrspu ccguyum kabul etmelimyim böyle olduğumu😍
Sen de kölelik fantezisi mi var?
var evet nolduki 😍
bi kizin bana kfr etmesi hoşuma gidiyo aşağılaması ana bacı yapması 😍
peki dahada owrspu ccugumu olmam gerekiyo sence iyice dahada olmakmi lazım böylemi olayım sence
soran bana p zvnk diyorsun buldun fırsatı tabi kfr et içini dok asıl sen orol orol orlsn
ıımı00 hahahahauh o kadar çok güldürdün ki beni 😂 ahahah evet sen biraz arada kaynadın
tm lan yeter awq bildirim geliyo sürekli
Sus. Sana o**rospu çocuğu demediğim her gün için bana yalvaracaksın. Istifanı kabul etmiyorum.
ya yapma zaafım var inan yalvarasım geliyo zaten ama of istifamı kabul etmiyorsan bana sovebilirsin ben hakiki owrspu ccguyum sence hep böylemi olmam lazım
yalvarıyorum dermisin taparım sana sov azcik 😍
edecek cesaretin kalmamış belli ahaha korkak k. s sarr k. ltk
@çatlakkiz34 kesin lan k l tk lar soran sen de k. sjarsin ezik kezban
Benden âlâ ka**şarıni bulamazsın orul orul orul o**rospu çocuğu bunu reddeden mi var
Ama catlak kız bana neden kufur etti onu anlamadım 😂
soran knk sana demedim bu o***rpsu ccguna dedim sen kfr etme haklısın buna harbi owrsbu ccgu bu değilmi 😀
Gel bende sovim o zaman
Sikdit
Gttyne
Hakaret olması için adamın daha ne demesi gerekiyordu acaba :/
Vay yanağından öpim yaaa
Shiktir
😂😂😂
bosuna neden etsin ki