Sessizleşiyorum. Çünkü ben ancak değer verdiğim biri tarafından kırılabilirim. Kırıldığımda da canını yakarım istemeden diye sessizleşir daha sonra da neye kırıldığımı uygun bir dille izah ederim. Muhabbet edebilmek, duyguları karşılıklı sağlıkla aktarabilmek ve ortak bir payda da buluşabilmek son derece önemli.
Doğrusun✅👏🏻👏🏻
Bana kimin kırıcı cümle kurduğuna göre değişir.. eğer değer verdiğim sevdiğim bir insansa ben tabi ki de üzülürüm.. çünkü sevdiğim kişinin bana kaba olması ya da kırıcı olması beklemediğim bir şey olurdu.. biraz soğurdum eğer ağıza alınmayacak bir şey diyorsa da zaten affetmem muhtemelen öyle yakın arkadaş olmaz çünkü.. ama tanımadığım biriyse ya da çok umursamadığım biriyse de onun seviyesine düşmem cevap bile vermem. baktım ki zorlamaya devam ediyor o zaman da hak ettiği yanıt neyse ona göre yanıt veririm her zaman.
✅👍🏻👏🏻
Çok değer verdiğim birisi değilse hiç önemsemem ama değer verdiğim ise ciddi anlamda modum düşer.
Haklısın👏🏻
Üzülürüm ve üzüldüğümü belli ederim. Ya içimde tutar ya da karşı tarafa açıklarım. Ama çoğunlukta içimde kalıyor.
Bu arada görseldeki söz de çok doğru hep mutsuzum hep yorgun...
İçinde kalmasın söyle gitsin şekerlik💐💚
EİC için teşekkür ederim🌼💜
Rica ederim💚💐
Cevap
12Cevap
Kırıcı bir şey söyleyenin bendeki yerine bağlı. Bazılarının ne söylediğini takanın ağzına tüküreyim
Ahahaha🤪😂😂
😂
Neye kırıldığımı anlatırım ben. Karşı tarafta kapasitesi doğrultusunda anlar ya da anlamaz.
✅✅
Eğer kırmak istemediğim birisi daha sonra konuşalım derim Ama damarıma basan birisi ise onu öyle bir kırarım ki bir daha 40 tane Japon yapıştırıcısı gelse düzeltemez
Ahahah😂👍🏻
Ama ne yapayım ya yoruldum vallahi insanlardan değer veriyorsun kıymet veriyorsun en küçük bir hatan da yerle bir ediyor 🥰
Doğru söze ne hacet👍🏻👏🏻
Öyle vallahi Burada bile öyle burada ben çok insana değer verdim el üstünde tuttum kıymet verdim ama hepsinin yalan olduğunu gördüm yani
Artık beni bir en iyi cevap seçersin v😂
Bakalım daha iyi cevap çıkmazsa neden olmasın☺️
Vay adaletli kız kalitesin biliyorsun değil mi 😌
Teşekkürler🙂
kırıldığımı belli etmem
ama öyle laflar sokarım ki, laf soktuğum kişi ölür, yapılan otopsi de bana ait cümleler çıkar
Ahahha👏🏻😂😂
Ben de karşı tarafı kıracak bir şey söylerim, bu yüzden mutlaka her insanın açığını bulup yerinde ona karşı kullanırım :D
Mecbur ahahah💚💐😂
Üzülürüm ama belli etmem. Söyleyen kişinin anlaması lazım kırdığını ben dedikten sonra bir anlamı yok çünkü.
Ben duramam derdim ya😂😂
Sinir oluyorum ve dile getirip bi daha muhatap olmuyorum
🍀🍀
Sevdiğim bir insan ise susarım ama sıradan bir insan ise beni tanıdığına pişman olabilir.
☺️☺️
Kısasa kısas yapar onu zaafı olan şeyle nakavt ederim
✅👍🏻
Bi söyleyene bakarım insan mı diye. İnsansa ağlarım değilse umrumda olmaz
💚✅👍🏻
Dilimin kemiği yok ağzının payını veririm ama yine de üzülürüm
Normal insani baktığından😌
Hiç çaktırmam eğer beni çok üzüyorsa hayatımdan çıkarırım
✅👍🏻
Elini veren kolunu kaptırır bu aralar insan eti yicek kivamdayim çünkü
Öfke seviyesi minimum🙃
En sakin halim😃
Artık alıştım alınsam da kırılsam da kabulleniyorum
Güçlenmişsin hayata✅
Ya ben o an o kadar üzülüyorum ki hiç bir tepki veremiyorum öylece kalıyorum içimde fırtınalar kopuyor ama cevap veremiyorum, vermiyorum değil veremiyorum
Yaa🥲söyle gitsin🌹
Kıranı kırar öveni överim
💚✅
Moralim bozuluyor modum düşüyor
Çok normal takılma ama💚💐
Keşke elimde olsa
Alışacaksındır zamanla🍀
Umarım
Aslında affederim. Sessiz kaldığım korksun.
👍🏻💚💚
sert tepki gösteririm
Öfke sanırım sakinliği gölgeliyor😌☺️
Mizacın öyle demek olabilir😌
Kırılırsam kırarım.
Kısasa kısas🌺✅
Tamam der geçerim kendi içimde yaşarım.
İçindeki yormasın🥲
Anında iletişimi keserim.
Mantıklı💐
Kırılırsam fena kırarım.
👍🏻✅💐
Üzülüyorum tavrım bir anda keskinleşir
İçinde kalmasın söyle rahat edersin💚💐
Bende karşıdaki kişiyi kırarım.
Kısasa kısas👍🏻
Kesinlikle 👍🏻
bir şey diyesim gelmiyor bir süredir
İnsanlar yorabiliyor😌
İçime atarım sessizleşirim.
Söyle rahat et içe atmak yaşlandırır😂👍🏻
O zaman da üzerim çok 😂
Kendini üzmenden daha iyi boşver😂😂
tamam 🤣
İçime atarım
Söyle rahat et ya😂
Olmazz
Söyleyene bağlı
Yakın olunca kıramıyor insan😌
Yo ben kırarın😃
Ahahha bende valla pek dilimin ayarı olmuyor tatlı sert gidiyor laflar😂😂
Ağlarım 🥺😀
Oyy ya ağlama olmasın lafını ver gitsin🌹🌺🤪
Ok bukadar
Az öz 😂😂💐
Aynen böyle insanlara nefes harcamaya gerekmez
Doğrusun💐✅
Üzülürüm
Çok normal ama laf altında kalma💚
İlk olan o kadar doğru ki
✅💚
Özgüvenimi mahveden sevgilimden ayrıldım ama birtürlü toparlayamıyorum hala kendımı kıyaslıyorum? ↗
KS den kimseyle konuşmayın tavsiyem Şu an tehdit ediliyorum
iplemem
☑️✅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?