Karşı cinsim, yani kadinlarla hep iyi anlaşmışımdır. Herhangi kötü bir tartışma yaşamadım kendileriyle, siz ne kadar saygılı ve empati kurarak yaklasirsaniz o denli doğru sonuçlar alırsınız. Ben tahmin ediyorum ki aslında hemcinslerimin de kadınlardan bekledikleri aşağılayıcı sözler değildir. Belki bir miktarda iletişim becerisi de diyebiliriz. Kadınlar baş tacımız.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Karşı cinsiniz size aşağılayıcı sözler kullanınca ne tepki verirsiniz? Mesela hangi söze ne cevap verirsiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir şey demem muhtemelen umursamam bile yani kim olursa olsun takmazdım ya da onun seviyesine inmezdim hiç
Karşı cinsim, yani kadinlarla hep iyi anlaşmışımdır. Herhangi kötü bir tartışma yaşamadım kendileriyle, siz ne kadar saygılı ve empati kurarak yaklasirsaniz o denli doğru sonuçlar alırsınız. Ben tahmin ediyorum ki aslında hemcinslerimin de kadınlardan bekledikleri aşağılayıcı sözler değildir. Belki bir miktarda iletişim becerisi de diyebiliriz. Kadınlar baş tacımız.
Teşekkürler 🙏😊
Kötü söz sahibine aittir der döner arkamı giderim derdim ama haddini bildirmek lazım ki başka birine yapmasın dimi ama
Tabiki
Sonunda hemfikir olduğumuza sevindim. 😊
🙏
.😊.
Bizim orada bir laf vardır çerci uzerindekini satarmiş yani insan kendinde gördüğünü başkasına söylermiş
Vaov.
Doğu ve güneydoğu ata sözü
Çerçi kelimesinden anladım.
👍
Kimin söylediğine ve ne söylediğine göre değişirdi tepkim
Mesela
Mesela?
Örnek ver birtane
Sen örnek ver mesela kim ne derse?
Bilemedim ki
Ben de bilemedim sjsjjs
Bazen susup gitmek en güzel ve ağır şeydir
Evet, bazense insan çileden cikiyor
😁😁
beni birisi asagiladimi. gulerim gecerim o zaten kudurur 😉
Bazen bende yapıyorum. Büyük bir etki yaratıyor, süper oluyor
cok keyfli
Azdırıyor beni ya çoğu zaman
Mesela ne diyor mesela
Geçen kızın biri s.. crm seni falan dedi bir tavan oldum
Hım, anladim
Konusmam
Ya çileden cikarsan
Asagilayamaz ki yaaa ama asagilasa bende uygun cevabi verir engellerim
Sokakta biride olabilir
Benim ki maymun 🐒 orangutan falan diyor bana
İyiymis
🦍🦍 de diyor. Ciddiyim. Ama sevdiği için diyor
Sevgiden kaynaklı olduğunu biliyorsun zaten
Evet aşağılamak vs hiç bir zaman olmadı. Ne ben ne o kötü söz kullandık. Sevgi karşılıklı güzeldir
Daim olsun
Teşekkür ederim hanım efendi
Rica ederim
Kullanamaz, kullanacak ortam oluşamaz
Uvvv, sokaktaki biri mesela
Sokakta biri niye beni aşağılasın?
umursamam
uslübumu bozmam
Yosma 😁
?
Bu sözüne benmi cevap verecegim
Evet öyle demişin ya
Aslında yosmanin kelime anlamı kötü değil. Ama zamanla kötü bir anlamamış gibi kullanıliyir. Annenle bir akrabaligim yok.
Yosma nin kelime anlamini bildiğim için yazdim zaten. O yüzden annemle bir akrabaliğin olamaz
Yani
Öyle yani ben yosma nin gerçek anlamini kullanmiştim sana
Bende halk arasindaki anlama hitaben vermiştim cevabı. Ama oysaki yosma kelimesi kötü bir kelime degil
İnsan neyse karşindakinide öyle zanneder miş sağlik olsun
Aynen.
Burcun ne
Terazi
Çok yırtıcı birine benziyorsun
Bunu nickimden dolayimi soyledin
Alakasi yok hazir cevapsin
Nereden vardın bu kanıya peki
Verdiğinn cevaplar dan. Özele bakarmisin