Aşırımsı keyfim yok bugün fazla düşündüm ve sürekli güçlü durmaya çalışmaktan aşırı yorulduğumu fark ettim, bu yaşım için aşırı kendimi ruhen yormuşum 🤦🏼♀️ bu aydınlanma kafasından çıkmazsam muhtemelen 24 saatlik depresyona doğru kayış kopacak gibi üf kendime 24 saat katlanmak zor gelecek 😒Şuna ihtiyacım var ya 😒
Sürekli güçlü duruş sergilemekten yorulduğunuz oluyor mu?
Oluyor. Bazen sal artık, neden kendini bu kadar kasıyorsun ki diyorum. Bazen de mecbursun diyorum. Mecburiyetlerden nefret ediyorum. Güçlü durmak değil, güçlü olmak istiyor insan...
#SelamGençlik Bir zamanlar sadece bir hücreydik. Büyük ikramiye bize vurdu veya Yaradan'ın imtihanı, dünyaya gelmiş bulunduk. Dünyada kuş bakışı bakarsak güçlü görünmeye çalışan ancak çocukluk etmiş olur. Güçsüzüz arkadaşım, net.. İmaj kasmayalım. Haydi. El ele verip depresyona girelim. Ağlayalım. Ya da illa mücadele edeceksek, önce bir iki saat uyuyalım. Uyumak ve uyku esnasındaki kadar mükemmel bir firar yöntemi kesinlikle olmuyor dünyadan, sıkıntılardan. Sürekli güçlü duruş mecburiyetinde değiliz. Kim için, ne için? Değmezmiş. Değmezler. Evet. Bazen de dibine kadar güçsüz olmak herkesin hakkıdır. Rahat olalım. Yine güçlü olarak geri döneriz evelAllah.. #TubaSueda
Evet, yorulduğum zamanlar oluyor ve salıyorum kendimi yatağa girip ağlıyorum ve öylece uyuya kalıyorum. Ya da Üsküdar da kızkulesinin tam karşısında banka oturup kulaklığımı takıp denizi izlerken ağlıyorum ağlıyorum sonra eve gelip aglama krizine girmeden kafamı dağıtacak bir şeyler yapıyorum veya uyuyorum
Her zaman derim, fıtrat yalan söylemez.. Fıtrat, fıtri olmayan şeyi reddeder, atar..
Kadınlar güçlü olma çabası gereksiz.. Öyle bir donanımları yok çünkü.. Onların güçlü olmaya değil, güçlü korunmaya, sahiplenmeye ihtiyacı var..
Biz erkeklere de bazen zor gelse de bunun altından kalkabilecek donanıma sahibiz.. Kimi altında eziliyor gibi görünse de antrenmansız olduklarından.. Zora gelmediklerinden..
Ah feminizm ah.. Kadınların feminizmden daha büyük düşmanı yok.. Kadınlara "güçlü kadın" yaftasıyla müthiş yükler yüklüyorlar.. Ama kadınlarında buna aldanıp istekli olarak kabullenmeye çalışması da ayrı facia..
@owlbaby seni çok iyi anlıyorum 🙄 ben de yaşadım bu yazdıklarını. Ağlamamak için zor tutuyordum kendimi daha sonra ise ağlamak istedim ama ağlayamadım. Içim sıkışıyordu, daralıyordum. Resmen artık yaşamaktan keyif almıyordum ki sonra biri elimden tuttu ve resmen yaşama sevincimi geri verdi 😊 yanlış anlama sevgili degiliz ama kankayiz. Onun sayesinde gamsız olmayı öğrendim. Olayları yeterince takmamayı öğrendim 😊 şu an o da ksye üye iyi ki de var @Semih4500 seviliyorsun hayto😘😘😘
Artık yalnız değilim 😉 dostlarım var! Sende yanına benim gibi dostlar bulmalısın fıstık 😘 Allah karşına çıkarır umarım. Benim karşıma psikolog kanka çıkması da ne bilim Allahin lutfu 😅 neyse umarım aynıları başına gelir de sende mutlu olursun hadi öptüm iyi geceler 😘
"Güçlü değil de ben daha çok böyle neşeli, mutlu, eğlenceli görünmeye çalışıyorum. Çünkü etrafımdakiler beni öyle görmeye alıştı, farklı bir duruş sergilersem, yüzümü asıp durgun durgun otursam, konuşmasam, gülmese hemen ne oldu bir şey var sen de bugün derler bana. O yüzden biraz da arkadaşlarım bana öyle alışmış demek ki ben öyle olunca mutlu edebiliyorum onları diye düşünüyorum ve hep böyle yapıyorum, ben de mutluyum öyle olduğum zamanlar."
insanlar birbirine yardımcı olduklarında yükleri hafifler, aslında çoğu şeyi tek başımıza yaptığımızda hem bedenimiz hemde zihnimiz yorulur Bi arabada 4 lastik vardır
Güçlü durmaya çalışmak güçsüz görünmekten daha çok yoruyor insanı yeri ve zamanında tavrını yapman gerekeni yaptıktan sonra güçlü görünmeye çalışmana gerek kalmayacak zaten karşındaki kişi seni öyle görecek benim düşüncem bu