Kişilik & Karakter Çocukluğunuzla konuşma şansınız olsaydı ona ne söylerdiniz? ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Mesela;Bu hayatta başına ne gelirse gelsin ben hep senin elini tutuyor olacağım, nefesim nefesin olacak sana söz veriyorum ve seni çok seviyorum derdim.#Çocukluk#mavimelek Çocukluğunuzla konuşma şansınız olsaydı ona ne söylerdiniz? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çocukluğuma dair pek bir şey hatırlamak istemem. Konuşmasak da olur. 1 1 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Geçmişi açmayalım o zaman geleceğe bakmak lazım her zaman :) Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çocuğunuz olunca bunları konuşursunuz. Çok güzel bir duygu 1 5 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Bir aile danışmanı terapisti adayı olarak böyle bir soru sormak güzel olur diye düşünmüştüm :) Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Bunu Baba olmadan önce ben düşünemedim Ama bundan sonra soracağım çok sorular var çocuğunu Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Bu güzel soru için ben size teşekkür ederim Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Estağfurullah, rica ederim Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. Aslında konuşulacak o karar şey var ki hangisini konuşacağımı bilmediğim için sadece susmak gerektiğini düşünüyorum. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Daha iyi bir bölüm seç derim 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. İddaa maçlarının sonucunu söylerdim 🤔 1 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 848 cevap paylaştı. bişey söylemezdim çok güzel çocukluk geçirdim 1 0 Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl yaşın 32 mi gerçekten 0 2 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Evet Yorumla akincan1234 +1 yıl ciddi soruyorum ya dalga geçme Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Daha çok oyun oyna 1 0 Yorumla
Madmenn1907 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. hep çocuk kal derdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çocukluğuma dair pek bir şey hatırlamak istemem. Konuşmasak da olur.
Geçmişi açmayalım o zaman geleceğe bakmak lazım her zaman :)
Çocuğunuz olunca bunları konuşursunuz. Çok güzel bir duygu
Bir aile danışmanı terapisti adayı olarak böyle bir soru sormak güzel olur diye düşünmüştüm :)
Bunu Baba olmadan önce ben düşünemedim Ama bundan sonra soracağım çok sorular var çocuğunu
Teşekkür ederim
Bu güzel soru için ben size teşekkür ederim
Estağfurullah, rica ederim
Aslında konuşulacak o karar şey var ki hangisini konuşacağımı bilmediğim için sadece susmak gerektiğini düşünüyorum.
Daha iyi bir bölüm seç derim
İddaa maçlarının sonucunu söylerdim 🤔
bişey söylemezdim çok güzel çocukluk geçirdim
yaşın 32 mi gerçekten
Evet
ciddi soruyorum ya dalga geçme
Daha çok oyun oyna
hep çocuk kal derdim