Hey sen kıvırcık, sana diyorum, gerçi o kıvırcık saçlar bebeklikte kaldı, ne güzel saçların vardı kıvırcık ve ince telli, yumuk yerim seni ben. Lokum ne tatlısın sen öyle, öperim o tatlı yanaklarını, yumuk yumuk ellerini, keşke seninle bir yerlerde karşılabilmemiz mümkün olsaydı bebeğim, küçüğüm, miniğim. O zaman öyle çok severdim ki seni, buselere gark ederdim, en çok da gözlerine bakardım, acaba gözlerin ergenliğinde ki gibi hüzünle, acıyla bakıyor mu diye, taa o zamandan beridir mi sana hoyrat davranıyorlar mı diye anlamaya çalışırdım canparem, şekerparem. Herkesin yerine severdim seni bir yerlerde karşılaşsaydık, gerçi bir yerlerde karşılaşmamıza da lüzum yok ki kıvırcığım sen benim hep yüreğimdesin, sen de orada hep aynı yaştasın lakin ben seni yine de bir yerlerde canlı kanlı görmek isterdim benim küçük kızım. Acaba o yaşlarda gözlerinde neşe, canlılık var mıydı, yoksa gözlerinin feri yok muydu? Çocukların gözleri asla yalan söylemez benim, onun için ben senin gözlerini okumak isterdim seni canlı kanlı görüp, bebeklik resimlerine bakıyorum da şöyle içten gülmemişsin hiç, gözlerin gülmemiş hiç, taa o zamandan beri ihmal mı ettiler yoksa seni, güldüremediler mi kalbini, ah yavrum, yavrucuğum söz veriyorum şimdi birlikte güleceğiz, şimdi ben kendime ve içimdeki çocuk sen'e sahip çıkacağım benim küçük, tatlı kızım, seninle birlikte güleceğiz ve bir daha hiçkimse bize iğrenç bakışlar atamayacak, sana söz veriyorum kuzum, ellerini hiç bırakmayacağım, çünkü ben o kız çocuğunu, o kıvırcığı çok sevdim, seviyorum.🎈
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
@merakettimmiste güzel söylemiş katılıyorum :D bende bunları söylemek isterdim
"Endişelenme, her zorluğun üstesinden gelebilirsin. Gücün ve yeteneklerin daha büyük." "Kendine daha fazla güven, çünkü içindeki potansiyel sınırsız." "Küçük adımlar bile büyük başarıların temelini oluşturur. Devam et!" "Hatalardan öğren, onlar seni daha da güçlü yapacak." "Kendini olduğun gibi kabul et, kusurların seni özel kılan şeylerdir." "Hayatın akışına güven ve her anın tadını çıkar." "Sevdiklerinle daha fazla zaman geçir, bu anılar en değerlileri olacak." "Korkularınla yüzleş ve onları aşarak büyü." "Hayal ettiğin her şeyi başarabilecek güce sahipsin." "Küçük anlardaki mutluluğu kaçırma, hayatın güzellikleri onlarda gizli." "İyi şeyleri paylaş, sevgi ve nezaket her zaman değerlidir." "Geleceği düşünerek yaşa, ama bugünün tadını da çıkar." "Kendi yolumu çizmekten korkma, senin hikayen senin kararlarınla şekillenmeli." "Başkalarıyla yarışmak yerine, kendi gelişimin üzerine odaklan." "Hayatta bazen kaybedersin, ama asıl önemli olan pes etmemendir." "Bir sorunla karşılaştığında çözümü ara, sıkıntıların üstesinden gelebilirsin." "Empati göstermek ve sevgiyle dinlemek, daha anlamlı ilişkiler kurmana yardımcı olur." "Hayatta birçok fırsat var, açık fikirli ol ve yeni deneyimlere kapıları aç." "Kendine değer ver, kendi mutluluğunun sorumluluğunu üstlen." "Her yeni gün, yeni bir başlangıç ve yeni bir şans demektir."
annem der ki hep gülümseyerek uyanırdın işte o hala sabit bende güne gözümü gülümseyerek açarım ve gün içinde yakın çevreme sürekli gülümserim simam sürekli gülümser halde 😀 ama buna rağmen çoğu çocukluk resmim hep ağlarken 😂😂😂 bu nasıl bir ironi hep ne zaman benim resmimi çekecekleri zaman hep annem ya da babamdan bir şeyler istiyormuşum alsınlar diye ağladığım sıraya denk geliyormuş 😂 o yüzden böyle resimlerim hep ağlarken hep ağlak küçük emrah gibi