Kimseye hemen güvenme lütfen olur mu? Daha sonrasında çok pişman olabilirsin ve kimseye gerektiğinden çok değer verme. Bak görmüyor musun sonrasında üzülen sen oluyorsun, yapma bunu kendine.
Müthiş bir çocukluk geçirdim. Eve girmemek için annesiyle kavga eden ben. Her yer yem yeşil. Çiçekleri sulayan , belli bir aralıklarla ağaç diken biri olarak. Belki Cep telefonu yoktu , internet yoktu fakat insanlık vardı , saygı vardı. Sokak oyunları vardı, sosyallik vardı. Çocukluğumla konuşmaya gelecek olursam. Gerek yok çünkü gerçekten yaşadım. Hala daha meşeler durur. Pul ve peçete koleksiyonum durur. Belki de o zamanı doğru yaşadığım için eskiye geri dönmeye ihtiyaç duymuyorum. Sinek ilacı sıkan aracın arkasında bisiklet kullanırken çocukluğunu geçirmiş biri neden korkabilir ki.
Sanırım bu şarkı bir çoğumuzun çocukluğunu anlatıyor, benimkini dahil. Az biraz korkulu ama bir o kadarda heyecanlı hayata karşı.
Ona söylemek istediğim belkide söylemek istemediğim, ayakta kalacaksın ne olursa olsun tutunacaksın bu gezegene. O hüzünler seni sen yapacak senin gülüşüne ışık katacak ve aslaaaa ama asla hayata küsme. Her şeye rağmen kendini inşa edeceksin ve çooooook mutlu olacaksın güzelimmmm 🥳💫🌸
Ben olsam, çocukluğuma şunları söylerdim: "Her şeyin bir zamanı var ve güçlü olmak bazen yalnızca sabretmekten geçer. Kendine her koşulda güvenmeyi öğren. Seni çok sevecek ve seninle gurur duyacak hayallerindeki yetişkin sen hep burada olacak." ❤️✨
Senin paylaştığın söz çok duygusal, yaşadıkların seni güçlü yapmış belli ki. Unutma, geçirdiğin her zor an seni şu anki güçlü haline getirdi. 🌱❤️