Korkuyorum, ne yapmalıyım?

Şimdi, dün saat 6'larda bir şeydi. Uyuyordum, uyandım. Ben düzgün yatmadığım için yatağın tersinden yatarım hep, uyandığım gibi de direkt camı görürüm yatağımın yanında cam olduğu için. Ya dün bi baktım cama, bir şey var. Gözlerimi kıstım dikkatlice baktım insan. Bildiğin, bir erkek beni izliyordu camdan. Hatta saçları kahverengi kıvırcık, beyaz yuvarlak gözlükleri, siyah da maskesi vardı. Ben gördüğüm gibi yorganı üstümden atıp çığlık atarak çıktım tabi odadan, ama nasıl korkmuşum. Bacaklarım öyle bir titriyor ki, görseniz panik atak falan geçiriyorum sanırsınız. Uyanıyorsunuz, bi bakıyorsunuz camda size bakan tanımadığınız bir insan var. Ama camın da tam dibi yani, tırmanmış resmen karşı binalar falan da değil. İşin garip kısmı bina 10 katlı ve en son katında oturuyorum, tırmanması imkansız yani. Tırmansa bile tutunacak yer yok, direkt düşer yani. Ama o gördüğüm kişi halüsinasyon dahi olsa arkadaşımın hoşlandığı çocuğa aşırı benziyordu, aynısıydı hatta. Çocuk evimi falan bilmiyor, adımı dahi bilmiyor hiç konuşmadık. Ama şimdi her an bir yerlerden çıkacakmış gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?
Korkuyorum, ne yapmalıyım?