Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar
Hala sana yazılıyorlar
Hala buram buram sen kokuyorlar

Ben genelde pişmanlık duymamayı seçiyorum.. Bir şeyi yapıyorsan sonrasında da pişmanlık duymak yersiz geliyor bana.. En fazla biraz üzülürsün ya da hayal kırıklığı yaşarsın ama sonra silkelenip kendine gelirsin.. Çünkü yaşadığın her olayın mutlu bitmesi ya da yaptığın iyi bir şeyin her zaman iyi sonla tamamlanması mümkün değildir.. İnsan bazen ders alıp yoluna bakar.. Matematik hesabı budur bence hayatın. Vicdan taşımak demek sonradan pişman olmak için gerekli olmamalı.. En başından yapacağımız şeylerin nelere sebep olacağını bilmemiz için gerekli bir unsur.. Keyifli günler..
Bence değil onlar ailemizin çevremizin toplumun bizi baskılayarak onlara göre doğruları yaşamamız gerekir diye hissettiklerimiz için pişman oluyor veya keşke diyoruz. Aslında bütün yaşadıklarımız bize tecrübe oluyor. Yaşarken mutlu olduğumuz bir şey bittiğinde evet biraz üzülüyoruz ve keşke devam etseydi diyoruz. Oysa onun zamanı dolmuş iyi ya da kötü aslında gelecekte bizi daha çok mutlu edecek olaylar bizi bekliyor. Ve gelecekte keşkeler iyi ki oluyor...
Evet, söz konusu insansa hatalar sonucu yaşanması çok olası duygulardır bunlar. Önemli olan uzun soluklu bu şekilde hissetmeyip, bir şekilde farklı bir yerden bakıp, kendi avantajına çevirebilmesi. Bu da ancak ders çıkararak yapılabilecek bir şey...
Teşekkür ederiim.❤️😘
Abla valla kendimi atçam şimdi yataktan, belki kafamı gözümü vurup bayılırım. Uyuyamıyorum ya, mahvoldum iyice.😒
Sorma.🤕🥺
İnşallah ablacım.❤️❤️
Maalesef ki her şey hayatın parçası
Cevap
23Cevap
Elbette keşkesiz bir hayat yoktur bence. Dışa vurum paşa da yok dense de herkesin hayatında gizli keşkeleri bile vardır. Normal olmayan o keşkelerin esiri olup, papağan gibi sürekli tekrarlayıp şimdiki hayatı yaşayamamaktır.
Keşkeler ve pişmanlıklar normal insanların hayatında yoktur. Hayatın bir parçası değildir
Hayat önümüze çıkarır biz yaşarız. Her şey oyunun bir parçası. Ve gayet normal
Parçasıdır elbette hepsi birer tecrübe
Keşkeler ve pişmanlıklar hayatım bir parçası
Yaşadığımız hayat boyu süreklş tekrar ettiğimiz, tekrar edeceğimiz iki negatif görünen ama aslında bize çok şeyler kazandırabilecek iki kelime..
Her ne kadar şekil olarak ve ilk akla gelen anlamı bize olumsuzluğu hatırlatsa da, olumlu yanları da yok değil.. Tabi bu bizim elimizde olan bir şey..
"Keşke" demeyen biri tekrar o duruma düştüğünde doğrunun hangisi olduğuna nasıl karar verecek? Kötü olmadan iyi ayırt edilebilir mi?
Eğer keşkelerden ve pişmanlıklardan kurtulamayacaksak, bunlaru fırsata çevirmenin yollarına bakmalıyız.. Tabii ki ders alırsak..
Olmuşla, ölmüşe çare yok. Olabileceklere ve yapılabileceklere bakarım.
Tabi ki hayatn bir parçası.. Hayat hep mutluluktan ibaret olsaydı dünya diye bir yer olmazdı.. Keskeler ve pişmanlklar senin imtihanin ve çıkarman gereken derslerin.. Hatalarnn farkina varp geleceğe yön vermen gereken işaretler
Keşkelerle kendini mahvetmeye çoktan bıraktım son pişmanlığın fayda etmediğini geçte olsa öğrendim bu hayatta en güzel şeyin önünüze bakmak olduğunu hayat bana öğretti
Annem hep "büyümek sancılı iştir" derdi. Keşkeler ve pişmanliklar bizi büyütüyor, hayatın ciddi derecede parçaları.
Keşke denemeye çalışırım hayatta. şu an için tek keşkem var oda fırsat olduğu halde yaşanamayan bir şey için.
Elbette. Keşkeler ve Pişmanlıklar olmasa, tecrübe sahibi bir birey olamazsın. Tecrübe de hayatın bir parçası. Hatta daha iyi bir hayatın.
İnsan tecrübelerini biriktirip öyle gidiyor bu diyardan.
Acı, tatlı ne yaşanılıyorsa hayata dair.
O zaman benim hayatım böyle de anormal sjksjskjskwj
Parçasıdır ne kadar demeyi sevmesekte onu bir şekilde demekten alıkoyamıyor insan
Tabii ki kimsenin dümdüz bi hayatı yok
İniş çıkış hep olucak
Hayat bunlarla dolu..
Evet en samimi insanların bile birbirlerine oyun oynadığı bu hayatta keskeler. Vede pişmanlık hep olacaktır. Normal hayat yaşamaksa o başlı başına bir sanat olmalı artık
Kimseye özel değil pişmanlık. Hepimiz hatalar yapıyoruz.
Tabiki de bunlar sayesinde insan hayatındaki eksikleri görebilir ve ona göre yol çizebilir
Herkes pişman ölür kimisi yaptıklarından kimisi yapamadıklarından
Pişmanlıklar olmasa doğruyu bulamayız ki
Hayatim bunlarla dolup taşmış resmen.
Hayat bunlardan ibaret.
herkesın vardır. parcasıdır.
maalesef evet efendim
Normal ama acı verici de.
Tabiki hayatta olağan durumlar
Maalesef insanız keşke demeden olmuyor
Pişmanlıktır
Evet
Pişmanlık duyduğun olaya bağlı