Herkesin bir kusuru var kimse kusursuz değil peki sence sen kusursuz musun yoksa seninde bir kusurun var mı?
Kusursuzum tabi
Herkes gibi bende kusurluyum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benim kususrsuzluğum kusurlu oluşumdan ibaret her insan kusurlu ama neye göre kusur el yüz yarası gibi bir şey mi bedensel engel gibi bişey mi yoksa karakter anlamındamı. herkes karakterinde kusur buluyorsa bunu değiştirebilir herkes el yüz yarası gibi bişeye sahipse gidip estetik olabilir engelliyse kendini güçlendirip engelinin engel olmadığını kendine ıspatlayabilir. sonuç sorduğun soruyla insanlar kendi karakterlerine yönelip kendilerini eleştirip durabilir veya kalkıp kendi kusurlu bulduğu yanlarıdüzeltebilir. bir farkındalık sorusu yani. seçim bizlere kaldığından insanız yani insanlar kusurlu olmaları konusunda kusursuzdurlar. derin felsefe oldu yine de güzel soru sordun sağol.
Genelde artı yönlerimi gözardı ederim öyle de diyor çevrem. Kusurlarım var çoktur. Bunlardan biri de kusurlarımı dile getirdiğimde yanımdaki bazı kişilerin, bunu kendilerini tatmin etmek için kullanmasına izin vermek.
Kimse dört dörtlük değildir. Hepimiz insanız hatalar insanlar içindir. Önemli olan o hatalı kaç defa tekrarladınız. Kusursuz birini bulmak çölde su bulmak ya da bulmayı umut etmek. Hayal kurmak insanlara mahsus.
Herkesi kendim gibi düşünmek. Mükemmeliyetçiyim herşeyin eksiksiz ya da duzgun olması lazım.
Cevap
49Cevap
Tek kusurum kusursuz olmam döşldöşl
bır kusuruw olduğunu satynwıyoruw awa sanırıw fazla detaycı olduğumu söyleyen kişilere göre mükkemmelliyetçi olmak da bir kusurmuş.
Hocam yazarken w kullanmasak mı ister istemez okurken zorlaniyorum
Teşekkürler
Kusurluyum ey güzel kendimi değilde başkaların kalbini mutlu etmekle ömrümü bitirdiğime kusurluyum ey güzel...🥂🥂
Benim birden çok kusurum var benim nazarımda kusuru saklayarak örtemez kimse kendini kusursuz görenin bakışları bile kusurludur
Kusursuz denen birley yoktur ama insan için kusursuz pahabiçilemez nadir insanlar vardır onun dışında sadece egolu insanlar.
"Renkli dünyayı görmek için camlardan bakıyorum, bende herkes gibi kusursuz bakmak isterdim ama olsun halimden memnunum."
Kusursuz olabilmek için kusurlarını kabul eden tarafım😄
kusurum var, ama beni sevenlere öyle gelmediğimi düşünüyorum.
Varsa ve biri bana söylerse iyi olur en azından düzeltme şansım olmuş olur...
Ne düşünüyorsan osun sen… Ben? Tabiki kusursuzum…🙏🏻
Kusursuz bi allah kulu goster bana bende kusursuzum deyim
Evet, kusurlarım var ama insan barışık olmalı kendisiyle
kusursuz insanoğlu olmaz tek kusursuz ALLAH’tır.. elbette ki kusurlarım var beni ben yapan kusurlar
Fazla iyi niyetli oluşum kusurum. Herkes saf sanıyor.
Kusursuzluk Allaha mahsus insan oğlunun yaratılışından dolayı kusur e büyük özelliğidir..
B seçicektim yanlış oldu. Neyse sebebini söylim. Ne yaparsam yapayım rezil oluyorum ve doğrusunu bildiğim halde herşeyi yanlı yapıyorum 😃🔫
Ben çok kusurluyum tabiki kendini 4/4 lük görenler tanıdım bu dünyada maalesef öyle insanlardan hep uzak durdum çok tehlikeli insanlar
Cevremdeki etrafımdaki herkese çıkılmaz bi yalan söyledim 6 ay daha devam patlarsam kotu olur bunuda bu ayın sonundaki sınav belirleyecek
Geçmiş olsun...
bizleri yaratan allah kimseyi 4x4 lük yaratmamış her kişinin bir ya da birden fazla kusuru vardır
Kusurun olmasi sikinti degil Kusursuz olduğunu iddia etmek sıkıntı
Herkesin bir kusuru vardır. Dünya güzelinin de dunya yakışıklısınında kusuru Vardır
Mesela,çok sinirlendiğimde acayip bir şekilde değişik biri oluyorum ve bunu engelleyemiyorum. Kusur.
Hatasız kusursuz insan illaki olur ben dört dörtlüğüm deyipde kendimi övmenin gereği yok diyorum
Hepimiz kusurluyuz. Kusursuzum diyen ya kendini tanımıyordur ya da cahildir.
Vardır ancak flörtlerimi bunu görmeye cavuşun imkan vermiyor
Saymayla bitmet fiziksen olarak kendimden cok memnunum fakat bazi huylarim varki vazgecemiyorum😣
Her insanda kusur vardık kusursuz insan yoktur kaderin de ne varsa onu yaşarsın
Herkesin kusurlari vardir mutlaka belki kucuk ama yine de vardir.
Benim kusurum fiziksel kulaklarım kepçe :(
Üzülme öyle de güzelsin
@Mrb_tmm_ok_byy2345 Estetik yaptırmayı cok istiyorum
Bedenen kusurlu olmak onemli degil onemli olan ruhen kusurlu olmamaktir
Eğer kendini iyi hissetmek istiyorsan yaptır kelebek
Her insanın bir kusuru vardır illaki hatasız kul olmaz ama hata yapmamaya çalışıyorum ders çıkarıyorum.
Hatasız kul olmaz deyip geçiyorum...
İnsanın varoluşu bir kusurdur zaten :D
Kusursuz insan mı var
Herkesi insan yerine koymam
Kusurum, kusurları örtmek.
Kusurum var
Hiç olmayacak birine aşığım aptal gibi hissediyorum
Kusurlarım çok fazla var. Özellikle aşkta.
Bende dahil olmak üzere kimse kusursuz değil..
Kusursuzum diyen kusurludur bencs
Tek kusurum, kusursuz oluşum
Benim kusurum, samimiyetim ve saf olmamdır
Hatasiz kul olmaz gibi bir sey bu
@Berkan63 sen hatasiz ve kusursuzsun😂😂
namussuzun birisi ile tanıştığım için
kusursuz olarak doğmadım ya
ben tüm kusurlarımı düzeltim
Kusurlarımla kusursuzum...😌
Her kesin olduğu gibi benimde kusurlarım vardır
İnsanım ben kusur olur
Kendimi kusursuz olarak görmem ama kusurlu olarak da görmem. Olduğum gibi kabulüm
Herkes gibi bende kusurluyum ve günahlarım var
Hangi alan da sorulduğuna bağlı
Kusur var herkesin olduğu gibi
Herkes gibi bende kusurluyum
çok fazla kusurum var..
Var tabi ki birçok hem de
Kusur, insanı insan kılan en önemli unsurlardandır
Bütün kızlar kendini kusursuz zannediyor 😒😒😒
Bu dünyada kusursuz bir insan yok bence
Bir değil birden çok kusurum var
Kaşlarımdan kusurluyum. 😫
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?