Galiba dış görünüş ve sesim olabilir ama gösteriş yapmayı hiç sevmiyorum. Ondan konuşmayla karakterimi ortaya koyar, karşımdakinin etkilenip etkilenmeyeceğine bakarım. İyi niyetin, gerçek sevginin ve zekanın kıymetini bilen biriyse zaten etkilenir.
Sitede bu kadar eleştiri yapmama rağmen beni tam olarak da olmasa bir nebze anlayan bir kız olmasına sevindim açıkçası. Ailesi yüzünden severek ayrılmak zorunda kaldığım bir kişi vardı. O, gerçekten gerçek sevginin kıymetini biliyordu son zamanlar. Ama işte kötü olaylardan dolayı birbirimizden severek ayrılmak zorunda kaldık. Onun dışında evet, gerçek sevgiden anlayanlar cidden atlara binip çekip gitmiş olabilirler. Geriye bizim gibi istisnalar kalmış galiba. 🙄
Severek ayrılmak ve ayrılığı güzellikle anmak da yüce gönüllülük... Zor olmalı tabii ama bazı kararlar alınıyor bu hayatta... en iyisi olur umarım iki taraf için 🙏
Onu özlüyorum açıkçası. O da istemedi bunun olmasını. Ama işte... Koşullar bunu gerektirdi. Devam etsek, ailesi yüzünden ikimiz de zarar görecektik. O, doğru olanı yaptı. Onu deli gibi özlesem de anlıyorum da.
Evet öyle. Biz birbirimizi cidden çok sevdik. O bana her ne kadar önceden kendisini durdurduğum vedasında da (ki eminim durduramadığım son gidişinde hiç bir şey demese de hala aynı şeyleri düşünüyordur) "Gerçek aşkını bulursan onu çok sev olur mu?" dese de sanki birini sevmek istediğimde ona ihanet edecekmiş gibi hissediyorum. Bu duygu beni durduruyor. Ya geri dönerse? Ya onu yüzüstü bırakırsam?
Korkuyorum işte. Dönmezse bile yalnız olarak devam edicem sanırım. Sonuçta o benim ilk ve tek gerçek aşkımdı.
Bir kere denedim bunu ama yapamadım. Hala aklım onda. Geri dönüp dönmeyeceğini de kestiremiyorum ama o hala hayatta bunu biliyorum. Ona ihanet etmek istemiyormuşçasına his var içimde.
Olay çok yeni olduğu için şu an hissettiğiniz şeyler de taze. Anlıyorum ama biliyorum ki bazen bi başka sevgi de insanı tıpış tıpış ayağına çağırıyor ve gidiliyor...
Eğer gelecekte başkasıyla beraber olursa da ben onun mutlu olmasını istiyorum açıkçası. O yeterince kötü şey yaşadı. Aklımda hep fedakar bir kız olarak kalacak o
Sözcükleri kullanma biçimim, özenle seçişim, ilk etapta insanları apt*l ediyor. Burada uyanan merak, beni irdelemeye itiyor onları. Söylediğim her şeyin arkasında durabilecek kadar kendimden emin ve özgüven sahibi duruşumu, içi boş şeyler konuşmadığımı, aksine konuştuklarımın kat kat fazlası sustuklarım olduğunu görüyorlar, bu da hayranlık uyandırırken, aynı zamanda bana duydukları merakı katlıyor. Bu kez beni daha çok konuşturmaya, anlamaya çalışıyorlar. Bilmece, bulmaca oluyorum sanki insanlar için. Oysa gizlediğim tek bir yanım bile yok, bana kalırsa açık bir kitap gibiyim. Okumaya çalışıyorlar. Azmeden, sabreden okuyor da.
Aklım ve konuşmama, zekama güvenirim daha çok.. Sempatik sıcakkanlı cana yakın bir insanım girdiğim her ortama ayak uydururum ve sevilirim.. Beni ilk gören biri bile ne kadar sıcakkanlı ve cana yakın olduğumu söyler.. İnsanlarla konuşmayı ve kaynaşmayı severim.. Ama egolu kibirli kendini beğenmiş insanlardan gıcık alır hemen uzaklaşırım.. Sohbet etmeyi fikir alışverişinde bulunmayı çok severim.. Dostlarıma ve sevdiklerime çok düşkün bir insanım.. Kimseye karşı kötü niyetli değilim şükürler olsun.. Günaydın 🙂