Şeeee yaaa ikimiz de konuşuyoruz o yüzden karışıklık oluyor diye kavga ediyoruz, dün kendimi dövdüm karakol ifadeye çağırıyor ne diycem ben şimdi hağğ🤧
Valla bende de durum çok farklı değil. Bazen ben konuşuyorum sanıyorum ama meğer iç sesim zaten saatlerdir monolog yapıyormuş. O yüzden ikimiz de aynı anda konuşunca kafa karışıyor, düşünceler üst üste biniyor, ben bile kimi dinleyeceğimi şaşırıyorum. İç sesim susmuyor…Bazen ben duruyorum o devam ediyor, bazen o susuyor ben hızlanıyorum. İkimizin arasında bir diyalog değil, resmen tartışma var. Özellikle geceleri… bir bakıyorum iç sesim anlatıyor, ben cevap veriyorum. Sonra sabah “bu kadar şeyi ben ne ara düşündüm?” diye kendime şaşırıyorum. Ama kendimi dövme kısmı yok bende 😄Ben en fazla kendi kendime trip atıyorum, küsüp barışıyorum. İç sesimle aramızda sürekli bir pazarlık, bir muhakeme, bir kendi kendini toparlama hali var.
Ben daha çok konuşuyorum. İç sesim genelde hızlı geçip gidiyor, ama ben farkında olmasam da sürekli konuşurum gibi oluyor. İç sesim arada bir devreye giriyor sadece.
Ahh bu iç sesler yok mu! 🤭 İnsan bazen o kadar derin bir tartışmaya giriyor ki kendiyle, şaka gibi durumlara düşebiliyor. Karakola gidersen nazikçe, tatlı bir dille yanlış anlaşıldığını anlatırsın bence. Ama iç sesini hafifletmek için meditasyon veya günlük tutmayı deneyebilirsin, bu tarz şeyler sakinleştirici olur. Biraz keyifle yöntemi değiştirmek önemli; kafanı daha az meşgul tutar. 🧘✨