Kişilik & Karakter İç sesiniz çok konuşuyor mu? Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 78 Yapay Zekaya Sor Arada susup sizi rahat bıraktığı oluyor mu? Yoksa sürekli konuşur mu bu iç sesler?#Cassie İç sesiniz çok konuşuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Sürekli konuşur kendileri. Sadece müzik dinlediğim ve kitap okuduğum zaman susturabiliyorum.. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kafamda ki sesler konser veriyor. En çok kendi sesimi duyuyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kendi kendime konuşurum 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Konuşuyor Şeytanın vesveseleri de rahat durmaz o yüzden ben hiçbirini takmıyorum 1 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl İyi yapıyorsun canım Yorumla seymabasu1 +1 yıl 🌺💕 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl iç sesim pek konuşmaz bu sıralar hiç konuşmuyorböylesi iyi 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sanırım en çok kendimle konuşuyorum. Bu bana iyi geliyor çünkü kendimi sorgulatıyor doğrularımı, yanlışlarımı ancak kendim görebilirim. 1 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Bi yerde iyi bir şey Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Evet bana iyi geliyor Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bazen iç seslerim arasında tartışma çıkar ve ben elimi birinin dizine koyarak sakinleştirmeye çalışırım 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ahah Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ooo çoook konuşur sobbet ederiz, planlar programlar yapar bol bol. Şükür ki hepsi yararıma..😅🤭 2 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ne güzel ne güzel ortak çalışıyorsunuz 😄 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Evet, en mükemmel işbirlikçim.😅 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl o kadar çok konuşuyor ki bazen susar mısın canım diyesim geliyor... :D 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ahahs 😄 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sık sık muhabbet ettiğimiz oluyor tabi. :D İyi geçiniyoruz ama sıkıntı yok. Çelişmiyoruz pek. 1 3 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl İyi birisin zaten seninle geçinebilmesi normal 😄 Yorumla JustCoordinator +1 yıl Teşekkürlerrr :D Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ne demek 😄 Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İçimde bir bir avukat ve yargıç var kıyasıya mücadele ediyorlar... 😃 1 5 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Yesinler birbirini 😄 Yorumla -Rebel_Lilith- +1 yıl Hemde nasıl yiyorlar... 😃Olan bana oluyor... Bitap düşüyorum yahu. 😄 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 😄 bedelini ödüyoruz Yorumla -Rebel_Lilith- +1 yıl Yana yakıla... 😃 😄 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 😄😄 Yorumla
furkanyazıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Evet bendede oluyor yazıya döküldüğünde ya da kendi kendine sesli konustugunda duygusunu ifade ettiğinde rahatlıyor ama insan 1 0 Yorumla
TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Yusuf Atılgan'in aylak adam indaki narrator gibi iç sesim var. İç sesimi oturup yazsam Tezer özlü/Chuck Palahniuk/Dostoyevski karışımı roman olur dude 1 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir tane yokki iç sesimden koro halinde takılıyorlar 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. İç sesimle aramız iyi, o hep konuşsun, hiç susmasın 1 0 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Benim iç sesimin adı bile var Kendisi ile iyi anlaşırız 1 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kafamın içinde çok boş insanlar var, düşünemiyorum. 1 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Bazen bant yapistirasim geliyor ağzının ortasına. 😂😂 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İç sesim diye söylemiyorum dış sesimden beter saniye susmuyor. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hem de nasıl. Kafamın içinde filler tepiniyor bazen 1 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Çok fazla konuşuyor bazen benle çeliştiğide olabiliyor 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. Bazen hiç susmuyor iki duble atıyorum ondan sonra muhabbet etmeye başlıyoruz 🥃 1 0 Yorumla
hayataolunsuzbak Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl İç ses sus diyince susmuyor. Gel beni teselli et desem ben napim diyor Keşke kullanma kılavuzu olsaydı 1 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ah keşke Yorumla hayataolunsuzbak +1 yıl 💫Hayalimiz💫 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Sürekli konuşup canımı sıkıyo azıcık moralim oluyo onuda o kaçırıyo 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biraz önce iç sesimle konuşuyorum kendi lendime arkadaşıma da dedimki az önce ben senle konustunmu sen ne içtin banada. Versene dedi😂 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Bazen dışıma taşıyor içimden konuştuğumu sanıyorum ama dışımdan konuşmuşum 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sormaaa dır dır dır başımın etini yiyor cassieğğ. 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Sussun az rahat bıraksın seni ghosiiiğ Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Arada dinleneyim diye susuyor acıyor bana 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl O da güzel Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hiç susmuyor ki 😇 ben artık dinlemiyorum onu 🫢 1 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Bırak kendi kendine konuşsun 😄 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Öyle yapıyorum 😂 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. O da olmasa, dünya çekilmez hale gelir. 🤣 1 4 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Hiç olmazsa bi ses oluyor yani 😄 Yorumla s Kimikio +1 yıl Bazen beni üzüyor ama bazen de çok güldürüyor 😄 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Eksik olmasın 😄 Yorumla s Kimikio +1 yıl Amin 😬 Yorumla
Masseurmert Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kafama göre kimseyi bulamadığım için iç sesimle sohbet ederim 😂😂 1 0 Yorumla
MertDemir05 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Fazlasıyla dinozorların çiftleşirken çıkardığı ses desibeli kadar 🤔 1 0 Yorumla
alslskdlslskls Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl evet yanlış bir şey yaptığımı düşündüğümde hiç susmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir susmuyor şimdide a.. ın evladı diye bir şarkı var onu söylüyor ne yapıcam ben? 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır o hiç konuşmaz sadece plan yapar 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hem de çok. ve bir çok konuda haklı işin kötüsü 1 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç susmaz zor duyarım o sebeple insanları... 1 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Şu an sadece dinliyor 1 1 Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl Çok konuşkan değildir zaten Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Hiç susmuyor ki!! Kime çekti anlamadım. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Hıı geveze biraz 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Konuşmak istiyor fakat susuyor 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İç sesimi dışa vurup kavga bile edebiliyorum 1 0 Yorumla
Larviya_-_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sürekli.. pes edip kabul diyorum 🤦♀️ 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Konuşur 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Sussun diye antidepresan aldim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Kendi kendime konuşan Bir deliyim 🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Sürekli konuşur kendileri.
Sadece müzik dinlediğim ve kitap okuduğum zaman susturabiliyorum..
Kafamda ki sesler konser veriyor. En çok kendi sesimi duyuyorum.
Kendi kendime konuşurum
Konuşuyor Şeytanın vesveseleri de rahat durmaz o yüzden ben hiçbirini takmıyorum
İyi yapıyorsun canım
🌺💕
iç sesim pek konuşmaz bu sıralar hiç konuşmuyor
böylesi iyi
Sanırım en çok kendimle konuşuyorum. Bu bana iyi geliyor çünkü kendimi sorgulatıyor doğrularımı, yanlışlarımı ancak kendim görebilirim.
Bi yerde iyi bir şey
Evet bana iyi geliyor
Bazen iç seslerim arasında tartışma çıkar ve ben elimi birinin dizine koyarak sakinleştirmeye çalışırım
Ahah
Ooo çoook konuşur sobbet ederiz, planlar programlar yapar bol bol. Şükür ki hepsi yararıma..😅🤭
Ne güzel ne güzel ortak çalışıyorsunuz 😄
Evet, en mükemmel işbirlikçim.😅
o kadar çok konuşuyor ki bazen susar mısın canım diyesim geliyor... :D
Ahahs 😄
Sık sık muhabbet ettiğimiz oluyor tabi. :D İyi geçiniyoruz ama sıkıntı yok. Çelişmiyoruz pek.
İyi birisin zaten seninle geçinebilmesi normal 😄
Teşekkürlerrr :D
Ne demek 😄
İçimde bir bir avukat ve yargıç var kıyasıya mücadele ediyorlar... 😃
Yesinler birbirini 😄
Hemde nasıl yiyorlar... 😃Olan bana oluyor... Bitap düşüyorum yahu. 😄
😄 bedelini ödüyoruz
Yana yakıla... 😃 😄
😄😄
Evet bendede oluyor yazıya döküldüğünde ya da kendi kendine sesli konustugunda duygusunu ifade ettiğinde rahatlıyor ama insan
Yusuf Atılgan'in aylak adam indaki narrator gibi iç sesim var. İç sesimi oturup yazsam Tezer özlü/Chuck Palahniuk/Dostoyevski karışımı roman olur dude
Bir tane yokki iç sesimden koro halinde takılıyorlar
İç sesimle aramız iyi, o hep konuşsun, hiç susmasın
Benim iç sesimin adı bile var
Kendisi ile iyi anlaşırız
Kafamın içinde çok boş insanlar var, düşünemiyorum.
Bazen bant yapistirasim geliyor ağzının ortasına. 😂😂
İç sesim diye söylemiyorum dış sesimden beter saniye susmuyor.
Hem de nasıl. Kafamın içinde filler tepiniyor bazen
Çok fazla konuşuyor bazen benle çeliştiğide olabiliyor
Bazen hiç susmuyor iki duble atıyorum ondan sonra muhabbet etmeye başlıyoruz 🥃
İç ses sus diyince susmuyor. Gel beni teselli et desem ben napim diyor
Keşke kullanma kılavuzu olsaydı
Ah keşke
💫Hayalimiz💫
Sürekli konuşup canımı sıkıyo azıcık moralim oluyo onuda o kaçırıyo
Biraz önce iç sesimle konuşuyorum kendi lendime arkadaşıma da dedimki az önce ben senle konustunmu sen ne içtin banada. Versene dedi😂
Kerata hiç susmuyor ki
Bazen dışıma taşıyor içimden konuştuğumu sanıyorum ama dışımdan konuşmuşum
Sormaaa dır dır dır başımın etini yiyor cassieğğ.
Sussun az rahat bıraksın seni ghosiiiğ
Arada dinleneyim diye susuyor acıyor bana
O da güzel
Hiç susmuyor ki 😇 ben artık dinlemiyorum onu 🫢
Bırak kendi kendine konuşsun 😄
Öyle yapıyorum 😂
O da olmasa, dünya çekilmez hale gelir. 🤣
Hiç olmazsa bi ses oluyor yani 😄
Bazen beni üzüyor ama bazen de çok güldürüyor 😄
Eksik olmasın 😄
Amin 😬
Kafama göre kimseyi bulamadığım için iç sesimle sohbet ederim 😂😂
Fazlasıyla dinozorların çiftleşirken çıkardığı ses desibeli kadar 🤔
evet yanlış bir şey yaptığımı düşündüğümde hiç susmaz
Bir susmuyor şimdide a.. ın evladı diye bir şarkı var onu söylüyor ne yapıcam ben?
Hayır o hiç konuşmaz sadece plan yapar
hem de çok. ve bir çok konuda haklı işin kötüsü
Hiç susmaz zor duyarım o sebeple insanları...
Şu an sadece dinliyor
Çok konuşkan değildir zaten
Hiç susmuyor ki!! Kime çekti anlamadım.
Hıı geveze biraz
Çoook, bir türlü susmuyor
Harika bir film cast away
Konuşmak istiyor fakat susuyor
Konuşuyor, pek geveze :D
Kendi kendime konuşmaya başladım
İç sesimi dışa vurup kavga bile edebiliyorum
Arada gevezeliği tutuyo😂
başıma ağrı bile giriyor onun yüzünden