Diğer Sizce neden konuşurken bazısının alt dişleri bazısının üst dişleri gözüküyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizin hangisi gözüküyor? Benim alt dişler gözüküyor konuşurken Sizce neden konuşurken bazısının alt dişleri bazısının üst dişleri gözüküyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Benimde öyle alt dişlerim gözüküyor çene yapısı ile alakalı galiba 1 2 Yorumla Soran +1 yıl olabilir bak fotografina baktim benimde agiz cevrem ve cenem seninkine benziyor Yorumla külllkedisi +1 yıl Hafif çivri çene yapısına mı sahipsin yani kalp yüz sekline Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hangi dudak kısa ise onun altı gözükür mantıken. Benim anca gülersem, yoksa dişlerimin görünmesi çok zor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yukari dudagim oynamiyor pek konusurken alt dudak asagi dogru egiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım, bende bazen dudaklar bile ayrılmıyor. Baya büyük dudaklarım var. Ama iyi bir yandan. Kibar gösteriyor. Yorumla
Mirayyyman Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ahahah bendeee üst dişlerim kaybolmuş vaziyete estetik yaptırcam 2 1 Yorumla Soran +1 yıl altlarda mi gözükmüyor Yorumla
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Lahmacunselamı, olm bir bende mi gözükmüyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ikiside mi? Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Benim üst gözüküyo altta azıcık 1mm falan 1 0 Yorumla
okuyanusz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl üst dısım gereksiz buyük görünüyor sinir oluyorum 1 0 Yorumla
toprakyilmaz11 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Baya detaycısın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 biraz öyleyim malesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benimde öyle alt dişlerim gözüküyor çene yapısı ile alakalı galiba
olabilir bak
fotografina baktim benimde agiz cevrem ve cenem seninkine benziyor
Hafif çivri çene yapısına mı sahipsin yani kalp yüz sekline
Hangi dudak kısa ise onun altı gözükür mantıken. Benim anca gülersem, yoksa dişlerimin görünmesi çok zor.
yukari dudagim oynamiyor pek konusurken
alt dudak asagi dogru egiliyor
Anladım, bende bazen dudaklar bile ayrılmıyor. Baya büyük dudaklarım var. Ama iyi bir yandan. Kibar gösteriyor.
Ahahah bendeee üst dişlerim kaybolmuş vaziyete estetik yaptırcam
altlarda mi gözükmüyor
Lahmacunselamı, olm bir bende mi gözükmüyor
ikiside mi?
Üst ön dişler çok hafif görünüyor
Benim üst gözüküyo altta azıcık 1mm falan
üst dısım gereksiz buyük görünüyor sinir oluyorum
Benim ikiside gözükmüyor ağzım küçük
Sen sor diye gözüküyor
Baya detaycısın
😅 biraz öyleyim malesef
ağız yapısı tmaamen