Az önce çok sevdiğim bir arkadaşımdan trip yedim bende sinir oldum. Gün içinde işlerim oluyor ya da kendime vakit ayırmak istediğim zamanlar oluyor, sürekli telefona bakmak istemiyorum dikkatimi dağıtıyor. Mesajına geç baktım diye sorgusuz sualsiz trip yedim az önce.🤦♀️ Siz böyle bir durumda hemen egoist der misiniz karşı tarafa?
Mesajınıza geç cevap veren birine egoist damgası yapıştırır mısınız?
😂 güzel soru oldu herkesin bi tecrübesi vardır bunla alakalı, genelde geç cevap verene kızmam sadece hiç dönmezse msjlarima o zaman umrunda olmadığımı düşünürüm ve bi müddet sonra dahada yazmam zaten ama bi kaç saat icin tabiki bu tripleri atmam ya da egoist demem bilerek yapıyorsa derim 😃
İşinde gücünde bir erkek işine odaklanır eşine değil. İş olmadan eş olmaz. Ancak kadınlarda disiplin olmaz. O yüzden pozitif ayrımcılıkla kadınla doldurulan bankalar, devlet daireleri hatta polis karakollarında iş yürümüyor. Karılar elde telefon 32 diş dışarda lak lak yapıyor ve vatandaşa ukalalık yapıyor. Adamı bırak işini, sporunu yapsın, uykusunu alsın. Sen de cevap bekleyecek kadar boşsan yemek tarifleri üzerinde çalış. Eski kıyafetleri dik onar. Perdeleri yıkayıp as.