Selam arkadaşlar , (ÖNCELİKLE DOKTORA RANDEVU ALDIM) , Arkadaşlar , durup dururken aklıma bazı düşünceler geliyor ve o anda bir noktaya odaklanıyorum , o düşünce gözümde canlanıyor , istemsizce bu oluyor , derste de oluyor dikkatim dağılıyor , bunun dışında insanların hal ve hareketleri , söyledikleri kafama takılıyor ve o kişiyle kavga etme isteği , onu dövme isteği geliyor içime , kendimi zor tutuyorum , bazen herşeyi göze alıp o kişiyi bıçaklayasım geliyor ama hayatımı yakmış olurum diyip böyle bir şey yapmıyorum , her an başıma bir şey gelecekmiş gibi hissediyorum , insanlara güvenemiyorum , kendimi istemsizce karşıdaki insandan zeki görüyorum , herşeyi yapacak potansiyelim var bu düşünceye giriyorum , ama İslam'a göre yaşamaya çalışıyorum , beni ayakta tutan faktör İslam ve ailem , önceden Paxil ve Paxera ileaçlarını 8 ay kullandım , yine sıkıntılarım başladı , bu sefer daha kötüye sardı sanki sorunlar. Psikoloji den anlayan var mı? Psikolojimin tanımı nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada , sık sık olmasa da bazen intihar etme düşüncesi de geliyor.
Bulunduğun il hangisi bilmiyorum ama İstanbul veya Sakarya müftülüğünü ara oradan Manevi Danışmana bağlanmak istediğini söyle. Onlar seni psikolojiden anlayan ÜCRETSİZ uzmana bağlarlar. Derdini Dök çekinme. Telefondan dinler yardımcı olmaya çalışır
Aynı şeyleri ben yaşıyorum ara ara banada oluyor ama ben ilaç kullanmadım o çok huzursuz edici bişey. Sinir ya da stres tetikliyor diye düşünüyorum kendimce. Seni sinir stres edecek kişilerden uzak dur olaylardan uzak dur kendiliğinden geçtiğini goruceksin ozaman. Mesela okulda sadece hocaya odaklan eve geldiğinde de kedni odaya kapat böyle.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yurtta kalıyorum , 17 üniversite öğrencisi ile iç içeyim , sinir ve stresli olmamak imkansız gibi bir şey.