Ruh sağlığı bozuk sevgili?

sevgilimle ilk defa 2 aydır ilişkimiz var 1.5 senedir tanışıyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz onunla kavgalarım çok sıklaştı ve uyum sağlanamaz hale geldi ama duygum da var karar veremiyor o kadar emeğe karşı vazgeçmek istemiyorum ama onu hayatımdan engellemekten başka bir çarem yok engelledim ve üstünden zaman geçmesi gerekiyor kendimi toparlamam için bunların farkındayım ve atlatmak istiyorum aslında nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum çok yenik düşüyorum psikolojim kaldırmamaya başladı ve ona bunu söyledim dile getirdim onun yaptığı şeyler ise kendi bildiği gibi hareket etmek benim rahatsızlıklarımı kaale almıyor ve kendimi çok tükettim ciddi problemlere yol açabileceğini düşünüyorum bu konu da kendim için son zamanlarda sinir krizleri geçiriyorum değişik bir ben çıkıyor birşeyler fırlatmaya ve sıklıkla küfür etmeye başladım ve bu durumdan hoşlanmıyorum ona onunla iletişimi kopardığım zamanlarda bir problem yaşamıyorum sorun bende mi onda mı karar veremiyorum ve tahammül edemiyorum yardımcı olabilir misiniz

kendi psikolojin ve geleceğin için mantığınla davranıp bu ilişkiyi koparmalısın
onunla mutlu olabilirsin denemeye devam et ve onu anlamaya çalış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ruh sağlığı bozuk sevgili?