Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?

19 yasındayım bu benim 2. Kere mezuna kalısım. Hayalimdeki mesleği yapmak okumak için bu senede evdeyim. Etrafımda hiç kimsem kalmadı. Abimi kaybettim. Annem zaten basli basina fiziksel ve ruhsal hastaliklari var. Babamin bugun mahkemesi vardı tutuklandı. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hiç birsey yapmak istemiyor hiç bir seye odaklanamiyorum. Hayatım nasil duzene girecek bilmiyorum. İş aradım kaldığım yer kucuk ve is imkanlari kisitli bulamadim. Ders kitaplarimi bir şekil hallettim ders calisiyorum calismaktayim ama aksilikler bir turlu yakamı bırakmiyor. Zaten icime kapanik asosyal biriyim gercekten halim içler acısı. Kazanip gitsem bile hep hayatim boyunca eksik kalicam her seyden. mutlu olamiyacagim. Ekstra sorumluluk alacam. Çok korkuyorum geriliyorum. Aklıma ktu seyler geliyor gercekten.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdıklarınızı okudum herkese tskk ediyorum.