Yönetmek isteyenlere tepkimi gösteririm mesafemi koyarım. Kimsenin yönetilmeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum Allah herkese akıl veriyor çok şükür benim aklım bana yeter. Tavsiyelere kulak veririm bana önem veren iyiliğimi isteyen kişilerin söylediklerini can kulağıyla dinler kafamda tartar ona göre hareket ederim ama tamamen birinin yörüngesi altına girmeyi kabul edemem kimse kabul etmemeli. Gayretimi hayatımı düzgün bir hale getirmek için harcarım yönetilmek istemem sadece tavsiyeleri dinlerim.
Ben böyle bu konuda asla kendimden taviz vermem. Bu yönden biraz dik başlıyım diyebilirim. Ne olursun hiç fark etmez. İster iş ister aşk adının hiç bir önemi yok hemen seti çekerim. Kesinlikle baskıya, tacize ve sıkılmaya gelemem.
Sanırım biraz da burcumdan dolayı böyle oluyor. Kimsenin beni yönetmesine izin vermem. Böyle bir niyet içinde olan insanlara da tepkim genelde oldukça sert oluyor. Sonuna kadar hissettiriyorum beni boyundurulduk altına alamayacağını. Beni gelmez yani.
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Tepkim yönetmek istediği şeyin tersini yaparak olur ilk önce. Ve bunu sürekli yapmak istiyorsa o zaman uyarır ve hala devam ediyorsa buna sert bir şekilde tepki mi gösteririm. Akıl vermek ayrı bir şey, yönetmek ille dediğini yaptırma çabası içinde olmak ayrı bir şey benim için.
Buna gerek olmadığını söylerim. Yerli yerinde tavsiyeler eleştirileri dikkate alırım. Ama yukarıdan olacak şekilde yönetmek isteyenlere taviz veremem. Uzak durur yaklaştırmam. Mesafemi korurum onlarla öyle kırıcı ters konuşmam gerek yok buna
böyle bir çaba içerisine giren kişizade her kimse.. kim olduğunun da pek önemi yok. önce bir adım geriye çekiliyorum ona karşı anlar bu durumu üstelemezse görmezden gelirim lakin buna rağmen devam etme gibi bir hareket içine girerse Bu durum karşısında bende tam tersi hareket eder onu yönetmek için kontrol etmeye çalışma çalışmalarına girerim ki ters yüz olur kendinden o eminliği gider ufo görmüş masum köylü misali bilmem ne olur
Zihnime hakimiyet ve eylemlerimde iktidar kurmasına kimsenin, müsaade etmem. Açık, net yönetilmeye rızam olmadığını dile getirir ve yüzleşirim. İcabında diyaloğu kopartırım. Hür ve özgür kararlarımı mühimsiyorum. Ben herkesin sadece kendisini yönetmesi taraftarıyım...🦄🍀🍏⭐❤️
Bir Aslan kadını olarak yönetilmeye hiç müsait değilim. Lider ve özgür ruhlu oluşum sayesinde hep yöneten taraf oldum. Baskın karakterim sayesinde de bunu yapabilen pek olmadı. Ancak aşık olduğum zaman bir kediye dönüşür ve sadece aşkın beni yönetmesine izin veririm. Yani ancak ben izin verirsem biri beni yönetebilir. Fakat biri bunu yapmaya çalışırsa tepkim pençelerimi göstermek olur.
Merhabalar… 🎈Robot değilim; neticede kimse robot değil.. Herkesin kendi aklı beyni düşünceleri var. Yöneltilmeyi kimsenin isteyeceğini sanmıyorum. Ben yönetildiğimi hissedersem o insanın yörüngesinden direkt çıkarım. Araya epey bir mesafe koymak şart..
İşte burası zurnanın zırt dediği yer olur ve söylediği her şeyin aksini yapmaya başlarım. Küçüklüğümden beri en belirgin huyumdur bu. Bir insan içten bir şekilde rica etsin, canımı yesin ama yönetmeye ve kullanmaya çalışanların vay haline.
İzin vermem. Yönetmekten de, yönetilmekten de nefret ederim. Kim ne yapması gerektiğini, üzerine ne gibi vazifeler düştüğünü iyi bilir. Birinin beni yönlendirmesine, hele de kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmesine müsaadem yoktur.
"Hayır" demeyi bilmek size bu konuda yardımcı olacaktır. Direk "Hayır" deyin ve sizi yönetmeye çalışan kişinin yüzündeki muazzam şaşkınlığı gülümseyerek izleyin :)
Belki ilk başlarda taviz verebilirim. dile getiririm rahatsız olduğum durumları. ama müdahaleleri devam ederse asla görüşmem o kişiyle. net şekilde keserim muhabbeti
insanlar hep benim istediğim olsun ister erkek ve kadın fark etmez yönetmeyi severler karşidakininde onun gibi duyguları ve hisleri olduğunu düşünseler asla böyle olmaz hep ben diyen insalar benciler