Aslında anlaşılabilmesi hem çok kolay biriyim hem de çok zor. Karşımdaki kişinin değerine göre azalıp çıkıyor bu imge. Değer verdiğim bir ise, zor biri dahi olsa bazı şeyleri için uyum içinde olurum onunla... ama benim de sınırlarım var; beni aşağı çeken, ya da bana değersizlik hissini veren hiç bir ortamda hiç bir insanın da yanımda durmam. Karşımdaki kişinin niyeti biliyor olmam kafi. Zor biri ise de ben uyum sağlarım. Ama çoğunlukla insanlara uymaya çalışan biri değilim. Yalnız kalmayı göze alacak kadar takıntılarım var bu konuda.
Alayına uyumluyum dersem büyük yalan olur😂Atarım, sinirim tüm dünyaya da değil. Öyle insanlarla karşılaştım ki kendi istekleri ve talepleri her ne ise tüm insanlar o talebe hizmetkâr olsun istiyorlar, ciddiye aldıkları biri var o da sadece kendileri. Gün boyu çevrelerine varlıklarını görünmez bir tahtın üzerine yerleşerek acımadan, hak görerek taşıtan kişiler bunlar. Bunların bir de ceza sistemi oluyor, emirlerini yerine getirmezseniz sizi nereden vuracaklarını çok iyi bilerek kozlarını oynuyorlar. Çoğu zaman öfkeli ve narsist oluyorlar. Bu gibilerin üzerinize kaymaması amacıyla kısa süreliğine uyumlu taraf siz zannedilebilirsiniz fakat aniden ortadan kaybolunca, yani bu şahısları hayatınızdan attığınızda asıl uyumsuz anlaşılıyor...🦄🍀🍏⭐❤️
Genellikle onlar oluyor bana uyan. O kişi beni tolere ediyor ve pohpohluyor. Arıyor ya da soruyor ben çok ilgi verebilen biri değilim. Yapım soğuk gibi ama değil de karışık biraz ☺ Bana karşı hoşgörü göstermek gerekiyor fazlaca. Ani kararlar alabiliyorum ve aniden birşeyler söyleyebiliyorum. Yanımda olan kişi bunu öğrenir ve zamanla bana alışmak durumunda kalır.
Genellikle uyumluyumdur. Ancak bazen orta yolu bulmak gerekir. Hiç bir şey tek taraflı olmaz. İlişkiler iki taraflıdır. Ben fadakarlık yapabiliyorsam karşı tarafta yapabilmelidir.
Uyum sağlayabilen ben olurum genelde. Kafa yapıma uygun diye düşünür sohbet açarım. Zaten ilerler iletişim gerek işimden gerek sosyal hayattan konular birbirini açar durur. Ve bende şöyle bir şey var kafamın uyuştuğunu anladığım insana sigara uzatırım. Kullanıyorsa alır zaten ben bunu çok geç fark ettim tavrından hoşlanmadığım kimseye sigara uzatmıyorum 😄
genelde uyumsuzumdur bir sekilee çok yakın olduğum insanlar disanda genelde sevilmem ki hiçbir zaman sevilmek istemedim ben hep sevmek isteyen taraftayim