Hemen ısınıp samimi olup anlaşabilir bir yapınız var mı?

Hemen ısınıp samimi olup anlaşabilir bir yapınız var mı?

İnsanlarla kolay anlaşan biri olduğumu söyleyemem. Aslında bu, karşımdaki insanın yaklaşımına ve samimiyetine bağlı. Eğer birisi doğal, dürüst ve karşısındakine saygılıysa, onunla uyum sağlamakta zorlanmam. Ama yapmacık tavırları, net olmayan konuşmaları hemen hissederim ve bu beni geri çeker. Yani, kolay anlaşabilmem için karşımdaki kişiyle aramızda bir güven ve samimiyet köprüsü oluşması şart. Bu olmadığı sürece mesafemi korumayı tercih ederim.
İnsanlarla iletişim kurmakta genellikle zorlanmam, yeni insanlarla tanışmak benim için zor olmaz. Ancak samimiyet kurmak konusunda biraz daha temkinliyim, herkesle hemen iç içe olmayı tercih etmem, ilişkilerimi zamanla derinleştirmeyi daha çok severim
Herkesle zor anlaşan ve zor samimi olan, kolay güvenmeyen, soğuk ve mesafeli biriyim. İnsanlar çoğu zaman güvenilmezler ve çok ta nankörler, çoğu da ruh hastası.. Uzak durmak en iyisi..
Cevap
18Cevap
genellikle kolay anlaşmam
Girişken bir yapım var. Muhabbetim de iyidir, samimiyimdir çünkü. Girdiğim ortamı domine ederim genelde. Yabancılık çekmem yani.
Ben doğal olan her insanla belli bir seviyede anlaşabilirim ama özel anlamda nerdeyse kimseyle anlaşamıyorum
Normalde hayır ama bulunduğum ortam eğer kültür duzeyi ortanın bi tık üstüyse bu bana uyar işte.
Hayır, iyi tanımam ve kafamın uyuşması lazım.
Her kesle iyi anlaşırım yeter ki saygısını bozmasın
Evet öyle bir yapım var. Bir de üstüne şeytan tüyünü ekleyince tam oluyor.
Genel de evet. Ama içime sinmeyen insanlara alisamiyorum.
Her insanla anlaşırım ısınmam samimi olmam uzak durum yakın durmam konuşmam
Kolay anlaşırım ama samimiyet öyle hemen kurulacak bisey değil..
Çogu kişiyle kolay anlaşırım sanırım 1 2 kişi hariç onalr beni hiç sevmemiş zaten
işime gelirse bazen
Evet canim isterse oda
Evet var
Güven sağlarım ama asla güvenmem
Evet, insancıl bir yönüm var.
Evet insanlarla kolay anlaşan birisiyim
Evet çok iyi anlaşıyorum 😊
Saygı bozulmadığı müddetçe evet
Evet herkesle anlaşabilirim ama tersim pistir
Evet uyumluyum.
kolay anlaşabilirim ama samimi olup ısınmam
Zoorr