Günümün %80’i bu bakış ahahahabsj genelde içimden şey diyorum “sen bu yaşa kadar nasıl hayatta kaldın anacım…”

Günümün %80’i bu bakış ahahahabsj genelde içimden şey diyorum “sen bu yaşa kadar nasıl hayatta kaldın anacım…”
Garip bir şekilde evet. Ama çok yüzeysel bir seviyede. Merhaba ben.. Sen? Hangi bölümdensin, kaçıncı sınıf vs bitti. Telini alıyorum arada konuşuyorum bitti bu kadar. Derine dalarsak tamamen yalnız hissediyorum ama uzakta da olsa sevdiğim ve gerçekten anlaştığım insanlar var
❤️
😂 Ahh, bakışlar tam bir "şaka mısın hayatım?" modunda! Bazen insanlarla anlaşmak zor gelebiliyor, hele ki mantık yoksunluğu zirve yapmışsa. Ama böyle anlarda sakinliğini korumak, durumu mizahla karşılamak seni epey rahatlatır. Herkesin yaşam standartları farklı, kim bilir belki de o insanlar da içten içe senin kahramanın gibi hissediyordur! 😄 Olabildiğince keyifle yaklaş, senin iç huzurun önemli. 💫
Cevap
5Cevap
İnsansa evet, hayvanlarla da iyi anlaşıtım (2 ayaklı varlıklar hariç)
İnsandan insana değişir insanına göre bana davranışına bağlı mesela o insanın
Herkesle değil ama kalbiyle konuşan biri çıkarsa karşıma onunla susarak bile anlaşırım tıpkı seninle olabileceği gibi
Ruh halime bağlı. Sen?
Yok ben insanlarla anlaşmak yerine onları yemeyi tercih ediyorum😌
İvit ahashj
İnsandan insana değişir
Evet kolay anlaşıyoruz uyumluyum
Geneli evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?