Bazı insanlar, başka bireyler ile çok kolay anlaşabilirken. Bazıları ise çok zorlanabilir bu konuda. Peki siz anlaşması kolay bir insan mısınız?

Merhaba 🍃
İnsanlarla anlaşmak benim için kolaydır. Fakat herkese samimiyetimi gösteremem. Özellikle ilk tanıştığım insanlara karşı hep mesafeliyimdir.
Dediğim gibi anlaşmak zor değil, bir şekilde orta noktayı bulurum.
Herkesle anlaşamam, bir insanın üslubu, hal ve tavırlarına çok dikkat ederim. Anlaşsam dahi zor içimi açarım, hatta hiç açmadan sadece sohbet ettiğim insanlarda olabiliyor hayatımda. O güveni almam lazım fakat bunlar dışında “düzgün” diye tanımladığım insanlarla kolay anlaşırım, geçimsiz biri hiç olmadım. Kafa dengi insanlarla sohbetten ayrı haz alırım, illa karşı tarafın benim gibi düşünmesini beklemem. Hatta zıt düşünce de olduğum insanlarla da sohbet etmekten, “seviyeli” tartışmaktan keyif alırım çünkü insanların kafa yapılarını ve düşünce tarzlarını gözlemlemek hoşuma gidiyor, bir o kadar da öğretici olabiliyor. Sabit düşünceli biri değilim, biriyle konuşurken söyledikleri mantıklı geliyorsa onun üstünde dururum ve objektif bakar sonrasında hakta verebilirim. Başka bir pencere açıyor bende ve farklı bir bakış açısı kazanmama neden olabiliyor ve bu benim için çok güzel bir şey…
Teşekkür ederim.😊
İnsanlardan önce yolum gelir.
Yolumda bir ben varımdır. Bir de en çok sevdiğim insanlar.
Yoluma çıkmak hatasına bile isteye düşenlerle, hainlerle, hasedçilerle anlaşmak benim kendime ve sevdiklerime, en başta yoluma ihanetim olur.
Fakat haddini aşmayan, iyi niyetli, samimi ve güzel kâlpli insanlarla kolayca anlaşmakla kalmam... O güzel insanları yolumun bir parçası yaparım.
Bunun haricinde insanların bazısı da başa bela olmasın diye idare edilir, ister istemez. Buna diplomasi diyoruz sanırım.
Bu da yerinde olursa güzel bir beceri. Kaldı ki, diplomasinin bile samimi ve riyakar olanı vardır. İçim rahat şükürler olsun..❣️❣️
İnsanına bağlı diyebilirim , aslında tamamen benim isteğime bağlı bir şey. İletişimim çok kuvvetlidir hemen hemen her insanla da sohbet edebilirim ama artık bazı insanlarla selamlaşmak dahi istemiyorum. Iletisimciyim zaten hem okulunu okudum hem mesleğini yaptım hem de böyle bir işin içinde doğdum.
Sadece bazı insanlar sohbeti dahi hak etmiyor. İnsanlığı hak etmiyor.
Cevap
10Cevap
Enerjimin tuttuğu insanlarla kolay anlaşırım, zor değilimdir. Ama bazen enerjim tutsada karşımdaki insan zorsa eğer istemediği sürece anlaşamam. Birazda karşımdakine bağlı bir durum.
Ben pek kolay anlaşamam zor bir karakterim yok ama insanlar beni bazen zor bulabiliyor yani düşünce yapımı herkesle kolay anlaşabilen birinin bence zaten karakteri yoktur çünkü bir kişi her kişi olamaz Bir kişinin bir karakteri vardır ve kendi karakterinde olan insanlar ile anlaşılabileceğini düşünüyorum herkesle anlaşabilmek için birden fazla karakterin olması gerektiğinden yanayım
Evet cok çabuk sosyallesirim istediğim herkesle çabuk anlaşırım ama son yıllarda pek arkadaş edinmem istemedigim için bu tür girişimlerde bulunmam pek
Hayet. Hayır ve evet. Çünkü bazen dünyanın en sıcakkanlı, arkadaş canlısı insanına dönüşüyorum, bazen buzdolabından bile soğuk oluyorum. Bazen de bir katil kadar ifadesiz.
~yani değişiyor genelde 🌷
Bana sicak gelen insanlarla kolay anlasirim. Ilk bakista gicik olduysam birine ters giderim. Zitlasirim. Bezdiririm. Bazi insanlarin verdigi enerji fazla negatif oldugu icin guzel sozu haketmiyolar gibi geliyor.
Oda benim gibi insan bu düşünceyle konuşmaya başlarım genelde amacım sohbet olur farklı insanlar tanıyıp farklı fikirler ediyor insan bu para kazanmak kadar değerli bence. Fikri olan insanı dinlersin 🤷♀️
Ediniyor
Oldukça kolay anlaşırım ama bir ortamda birinden olumsuz enerji alırsam o kişiyle anlaşma çabasına girmem görmezden gelirim. Kolay anlaşılma durumum da kişiden kişiye değişir
Evet bana uyum sağlayan herkesle iyi anlaşırım.😄
Enerjilerin tutması gerek maalesef her insan bir olmadığı için herkesle anlaşabilirim diyemem.
Çok absürt bir durum yoksa evet anlaşırım genelde. Çevremdeki çoğu kişi de öyle olduğumu söyler :) ama insanlara karşı eski hevesim kalmadı belki geçici bir durumdur ama en azından şimdilik öyle.
Çok tabularım var normal hayatta insanlara güvenmekte güçlük çekiyorum:-) fakat bunlar olmasın hiçbirşeyim olmasın anlayışlı ve empatik bir insanımdır anlatabileceğimi düşünüyorum:-)
Anlaşamam, herkes bir laubali, havalı, aşırı konuşkan ve saygısız. Benim için bir ya da iki olsun yeter.
Anlaşabilirim ama kafamın uyuştuğu kişilerle.. Yani anlaşabiliyorum diye herkesle yakınlık kurmam.. Mesafeli biriyim.. Keyifli geceler..
Bazı insanlar ile çok kolay, bazıları ile mümkün değil. Genel olarak anlaşmak istediğim kişiyle anlaşırım
Bazı insanlar ile çok kolay iletişim kurup anlaşabilirim ama bazı insanlar var ki ne kadar çabalasam da anlaşamıyorum...
Evet cok rahat anlasir cok rahat da sohbet kurarim. Küçük cocukla cocuk buyuk insanla büyük olurum, esnegimdir bu konuda.
Evet herkesle iyi anlaşabilirim, kimseye önyargıyla yaklaşmam. Girdiğim ortamlarda da kolayca etrafıma insan topluyorum 😃 sohbetim güzelse demek.
Herkes ile değil elbette
insanlarla kolay anlaşırım yanıştığım herkese yakın davranırım neden bende bilmiiyorum
Anlaşırım ama canım istemiyor artık gerek duymuyorum
Anlaşılması kolay biriyim her ne kadar anlaşılmasamda… herkesle de kolay anlaşabilirim
Ben herkesle kolay anlaşırım ama herkesi yakınıma almam püf nokta orada
Evet, isimden dolayı bu konuda iyiyim. Ama sadece iş için.
Anlaşamam ama uyumlu gözükebilirim. İş hayatının bana kazandırdığı bir özellik.
Anlaşma anlaşırım da sorun süreklilik.
Cabuk uzaklaşıyorum.
Genellikle iletişimim iyidir.
Karşımdakinden güzel enerji alırsam anlaşırım.
Karşımdakine bağlı aslında, karşımdakinden iyi bir enerji alamadıysam kolay anlaşamam uzak dururum.
Evet kolay anlaşırım yeterki karşımdaki kendini beşenmiş bencil biri olmasın..
Çok kolayım aslında. Yeter ki anlaşılmak ve anlaşmak isteyeyim.
Hayır, çok geçimsizler :))
kitap okumayı sevmem iki kelimeyi bi araya getiremiyom. o yüzden az konuşurum mal olduğum ortaya çıkmasın diye. saçma sapan sorular sormam yanlış anlamasınlar diye ama burda sorarım hahhahha
Kolay anlaşamam ama anlastığımdada sağlam ilişkilerim olur
O kadar kolay anlaşırım ki benimle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz o derece👍
Evet... iletişimin iyidir...
Evet ama sevmediğimle anlaşamam
Evet kolay anlaşırım.
Hayr alıngan takıntılı baya kavgacı biriyim
Yani çoğunluğuyla evet
Ben kolay kolay anlaşamıyorum
Evet, hatta çok kolay anlaşırım.
Evet, insanlarla kolay anlaşırım.
Evet çok kolay anlaşırız☺️
Evet istersem çok kolay anlasabilirim
Anlaşırim ama uzak durmak kendi tercihim
Uyumluyumdur
Oldukça
Evet 🙈
Evet anlaşırım
Anlaşırım ama onlar benimle kolay anlaşmaz
Değil (d) im
Evet
Zaman zaman evet zaman zaman hayır
Herkesle anlaşamam
Kolay anlaşılan bir insansa neden olmasın.
İnsaniyeti olan her insanla iyi anlaşırım
Hayır
Anlaşamam
Hayır asla anlaşamam
Zorrr
övülme ihtiyacı olmayan biriyse anlaşabilirim.
Başak burcu olan kimseyle anlaşamıyorum :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?