Ben daha çabuk adapte olurum. Çünkü her fikre açığım. Sevdiği film varsa izlerim, kitap varsa okurum vb. Sorun çıkaran bir yapım yoktur. Bana zararı yoksa sağlanacak uyumun, sorun etmem.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Aradaki o enerjiyi yakaladım mı zaten ister istemez uyum sağlamaya başlıyorsun. Yani enerji yakalandı mı her şey kendiliğinden oluyor. Ne ben ne de karşımdaki insan bir uyum içinde oluyorsun. Bende o enerji olmadığı zaman gayet soğuk biri oluyorum.
Duruma göre değişiyor. Bazen onlar bana uyum sağlıyor, bazen ben onlara. Ancak genelde ben insanlara uyum sağlıyorum. Uyumlu bir yapım vardır. Huysuzluklarım yoktur. Yeter ki o insanlarla vakit geçirmek isteyeyim, uyum sağlarım.
Mesela iş yerinde grup olarak hareket ediyorlar ben onlara ayak uydurmuyorum saygı önemli bir şey benim için gevşek tipler var içlerinde küfür vs sevmem ben bu yüzden yemekhane de bile tek yerim yemeğimi masama oturana da niye oturuyorsun demem onlar bana ayak uydursun demem de ama kırmızı cizgilerim var sert yapım ön planda olsada da iyi her zaman iyidir kötü her zaman kötüdür.
Aslında çevremizde birbirimize ayak uyduracak bulunmamız gerektiriyor. Bazı nedenlerden ötürü uyumsuzlukta olsa katlanmamız gereken durumlar da olabiliyor. (Mesela; iş yeri gibi) bu durumda, uyum/uyum sağlama çevreye, kişilere, bağlı olduğun duruma göre değişir.